والا ما که اومدیم شریف ندیدیم بر اساس رتبه و معدل به کسی خوابگاه بدن البته یکی دو ماه اول که جا نداشتن به ما بدن ،۶-۷ نفری ما رو چپوندن تو یه اتاق ۴ نفری! خودمونم گفتیم می خوایم با کی هم اتاق بشیم. تو اتاقم هم سهمیه رتبه اول بود هم رتبه پایین هم بالا البته نمی دونم امسال می خوان واسه خوابگاه چیکار کنن اخه این خوابگاهها جوابگو نیست اخه بچه هایی که سنوات می خورن هستند از طرف دیگه هرسال ظرفیت پذیرش رو بالا می برن البته این چیزایی که گفتم درمورد خوابگاه دختراس خوابگاه پسرا رو خبر ندارم ولی فکر کنم وضعشون بهتره واقعا امیدوارم که واسه بچه های ورودی امسال یه کاری کنن.البته قصد کوبوندن دانشگاه رو نداشتم ولی واقعا دلم پر بود.واسه این خوابگاه ما چه دردسرایی که نکشیدیم.
(۱۰ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: بهترین خوابگاه هم مصلینژاد هست که به من میدن ولی به شما نمیدن و بعد از اون خوابگاه زنجان.
درمورد خوابگاه مصلی با اقای تنهایی موافقم ولی زنجان رو اطلاعی ندارم.ولی خواییش این عدالته که واسه دانشجوهای پسر خوابگاه دکترا جدا باشه ولی واسه خانما این جوری نباشه؟ نمی دونم شاید چون تعداد کمتره این جوریه.
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ)ic_teta نوشته شده توسط: در ضمن شنیدم شریف به جدیدالورودها هدیه خوبی میده؟ همینطوره؟ اگه اره، چی میده؟
ما که اومدیم دانشگاه بهمون چیزی ندادن امیدوارم به شما بدن!!
البته یکی از دوستام که یه دانشگاه دیگه قبول شده بود بهشون یه فلش داده بودن.