(۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: در مورد گرایش هوش باید بگم همه چیز توسط نرم افزار MATLAB پیاده سازی و ارائه میشه که اصلا جنبه تجاری نداره و بیشتر مثل آزمایشگاه میمونه حالا خداییش من موندم واسه کار اجرایی و تجاری چطور باید پروژه رو عملی کرد(فک کنم باید با شرکت اینتل یا ای بی ام و ... باید صحبت کنیم)بطور مثال یه سیستم فازی یا شبکه عصبی رو در نظر بگیر با MATLAB براحتی میشه نوشت اما تو پروژه عملی چطور میشه پیاده کرد یا اگر بشه چطور میشه مشکل انعطاف پذیری رو حل کرد و هزاران مشکل دیگه!
واسه کارهای عملی از C/C++ و جاوا و ... استفاده میشه.
(۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: در مورد گرایش هوش باید بگم همه چیز توسط نرم افزار MATLAB پیاده سازی و ارائه میشه که اصلا جنبه تجاری نداره و بیشتر مثل آزمایشگاه میمونه حالا خداییش من موندم واسه کار اجرایی و تجاری چطور باید پروژه رو عملی کرد(فک کنم باید با شرکت اینتل یا ای بی ام و ... باید صحبت کنیم)بطور مثال یه سیستم فازی یا شبکه عصبی رو در نظر بگیر با MATLAB براحتی میشه نوشت اما تو پروژه عملی چطور میشه پیاده کرد یا اگر بشه چطور میشه مشکل انعطاف پذیری رو حل کرد و هزاران مشکل دیگه!
واسه کارهای عملی از C/C++ و جاوا و ... استفاده میشه.
بله حرف شما کاملا صحیح است اما در مورد بعضی پروژه های رشته هوش که در سطح نرم افزاریه
و من بیشتر نظرم روی مبحثی مثل رباتیک هست بطور مثال من تو یه بازوی ربات میخواستم از شبکه عصبی استفاده کنم !!!!! چطور میشد پیاده کنم دو راه داشتم یا باید پردازش رو تو کامپیوتر انجام میدادم و از طریق بلوتوث یا وایرلس میفرستادم به بازو یا اتصال مستقیم یا شبکه عصبی رو روی میکرو کنترلر پیاده میکردم که قدرت پردازش میکرو خیلی پایینه
اما راه سومی هم پیدا کردم استفاده از تراشه های شبکه عصبی که بازو رو کاملا از کامپیوتر جدا میکنه و مستقل عمل میکنه
فک کن چقدر درد سر داره اینکار و هزینه بر هستش و تخصص های دیگه ای هم لازم داشتم مثل الکترونیک
در صورتی که در آزمایشگاه و مرحله پژوهشی همین پروژه رو تو نرم افزار Microsoft Robotic Studio براحتی شبیه سازی کردم