برنامه نویسی و رشته های ارشد - نسخهی قابل چاپ |
برنامه نویسی و رشته های ارشد - kavir419 - 11 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ب.ظ
سلام میخاستم بدونم توی کدوم یک از گرایش های ارشد کامپیوتر میشه بهتر برنامه نویسی رو ادامه داد؟؟ |
برنامه نویسی و رشته های ارشد - mfXpert - 11 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ
تقریبا هیچ کدوم.اکثر درسا تئوری محض هستن و تقریبا هیچ برنامه نویسی وجود نداره. |
برنامه نویسی و رشته های ارشد - parsaNA - 11 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ب.ظ
سخن گهربار mfXpert تایید میشه تقریبا هیچ نیازی به برنامه نویسی نیست فقط موقع پروژه دادن اکثرا لازمه که دست به کد بشید ، خصوصا هوش مصنوعی ( چه مهندسی و چه علوم ). این که بخواهید صرفا برنامه نویسی رو ادامه بدید ، بهتره خودتون ادامه بدید و اگه میخواهید بیشترین صمیمیت رو باهاش داشته باشید بهترین گرایش برای شما نرم افزاره از نظر من ، اون هم زیر شاخه ی الگوریتمش . |
برنامه نویسی و رشته های ارشد - kavir419 - 11 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
سلام منظور من این بود که کدوم گرایش در کامپیوتر میتواند زمینه مساعد تری برای فعالیت در حیطه برنامه نویسی را برای علاقه مندان فراهم کند؟؟ |
RE: برنامه نویسی و رشته های ارشد - parsaNA - 11 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۱۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)kavir419 نوشته شده توسط: سلام من هم عرض کردم نرم افزار |
برنامه نویسی و رشته های ارشد - javadjj - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ
حرف دوست خوبم پارسانا رو تایید میکنم و گرایش نرم افزار برای برنامه بسیار بسیار بهتره به هر حال مباحثی هم که در این دوره میخونید بی ربط نیست به مباحث سطح بالای برنامه نویسی نیست معمولا دانشجوی لیسانس نرم افزار یا فارغ التحصیل نرم افزار با اطلاعات تئوریک کمی داره کد مینویسه ولی کافی. اما تو ارشد گرایش نرم افزار بخصوص درسایی مثل مهندسی نرم پیشرفته یا مدلسازی یا طراحی نرم افزار های مطمئن یا پایگاه پیشرفته و... درسایی هست که شاید تو کلاس از برنامه نویسی حرفی نباشه اما خیلی لازم و مفید هست و آخر همه این درس ها به کار های اجرایی مثل نرم افزار های بزرگ و وب سایت پیشرفته ختم میشه در مورد گرایش هوش باید بگم همه چیز توسط نرم افزار MATLAB پیاده سازی و ارائه میشه که اصلا جنبه تجاری نداره و بیشتر مثل آزمایشگاه میمونه حالا خداییش من موندم واسه کار اجرایی و تجاری چطور باید پروژه رو عملی کرد(فک کنم باید با شرکت اینتل یا ای بی ام و ... باید صحبت کنیم)بطور مثال یه سیستم فازی یا شبکه عصبی رو در نظر بگیر با MATLAB براحتی میشه نوشت اما تو پروژه عملی چطور میشه پیاده کرد یا اگر بشه چطور میشه مشکل انعطاف پذیری رو حل کرد و هزاران مشکل دیگه! در کل هم باید بگم کد نویسی تو. مقطع ارشد از سطح و ارزش کمی بر خورداره منظور اینکه اصلا باید بتونیم کد بنویسیم و از نظر اساتید اصلا اهمیتی نداره مهم پیدا کردن روش جدید،بهینه سازی و نتیجه گیری و.... هستش |
RE: برنامه نویسی و رشته های ارشد - blackhalo1989 - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ق.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: در مورد گرایش هوش باید بگم همه چیز توسط نرم افزار MATLAB پیاده سازی و ارائه میشه که اصلا جنبه تجاری نداره و بیشتر مثل آزمایشگاه میمونه حالا خداییش من موندم واسه کار اجرایی و تجاری چطور باید پروژه رو عملی کرد(فک کنم باید با شرکت اینتل یا ای بی ام و ... باید صحبت کنیم)بطور مثال یه سیستم فازی یا شبکه عصبی رو در نظر بگیر با MATLAB براحتی میشه نوشت اما تو پروژه عملی چطور میشه پیاده کرد یا اگر بشه چطور میشه مشکل انعطاف پذیری رو حل کرد و هزاران مشکل دیگه!واسه کارهای عملی از C/C++ و جاوا و ... استفاده میشه. |
RE: برنامه نویسی و رشته های ارشد - javadjj - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: در مورد گرایش هوش باید بگم همه چیز توسط نرم افزار MATLAB پیاده سازی و ارائه میشه که اصلا جنبه تجاری نداره و بیشتر مثل آزمایشگاه میمونه حالا خداییش من موندم واسه کار اجرایی و تجاری چطور باید پروژه رو عملی کرد(فک کنم باید با شرکت اینتل یا ای بی ام و ... باید صحبت کنیم)بطور مثال یه سیستم فازی یا شبکه عصبی رو در نظر بگیر با MATLAB براحتی میشه نوشت اما تو پروژه عملی چطور میشه پیاده کرد یا اگر بشه چطور میشه مشکل انعطاف پذیری رو حل کرد و هزاران مشکل دیگه!واسه کارهای عملی از C/C++ و جاوا و ... استفاده میشه. (۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:بله حرف شما کاملا صحیح است اما در مورد بعضی پروژه های رشته هوش که در سطح نرم افزاریه(12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: در مورد گرایش هوش باید بگم همه چیز توسط نرم افزار MATLAB پیاده سازی و ارائه میشه که اصلا جنبه تجاری نداره و بیشتر مثل آزمایشگاه میمونه حالا خداییش من موندم واسه کار اجرایی و تجاری چطور باید پروژه رو عملی کرد(فک کنم باید با شرکت اینتل یا ای بی ام و ... باید صحبت کنیم)بطور مثال یه سیستم فازی یا شبکه عصبی رو در نظر بگیر با MATLAB براحتی میشه نوشت اما تو پروژه عملی چطور میشه پیاده کرد یا اگر بشه چطور میشه مشکل انعطاف پذیری رو حل کرد و هزاران مشکل دیگه!واسه کارهای عملی از C/C++ و جاوا و ... استفاده میشه. و من بیشتر نظرم روی مبحثی مثل رباتیک هست بطور مثال من تو یه بازوی ربات میخواستم از شبکه عصبی استفاده کنم !!!!! چطور میشد پیاده کنم دو راه داشتم یا باید پردازش رو تو کامپیوتر انجام میدادم و از طریق بلوتوث یا وایرلس میفرستادم به بازو یا اتصال مستقیم یا شبکه عصبی رو روی میکرو کنترلر پیاده میکردم که قدرت پردازش میکرو خیلی پایینه اما راه سومی هم پیدا کردم استفاده از تراشه های شبکه عصبی که بازو رو کاملا از کامپیوتر جدا میکنه و مستقل عمل میکنه فک کن چقدر درد سر داره اینکار و هزینه بر هستش و تخصص های دیگه ای هم لازم داشتم مثل الکترونیک در صورتی که در آزمایشگاه و مرحله پژوهشی همین پروژه رو تو نرم افزار Microsoft Robotic Studio براحتی شبیه سازی کردم |
برنامه نویسی و رشته های ارشد - ehsan2mk - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ
تقریبا هیچ کدام! یک جایی می خواندم از هر ۱۰۰ تا فارغ التحصیل رشته کامپوتر شاید یک نفر هم پیدا نشه که توانایی برنامه نویسی با زبان C را داشته باشد. |
RE: برنامه نویسی و رشته های ارشد - javadjj - 13 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۱۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ)ehsan2mk نوشته شده توسط: تقریبا هیچ کدام! فک نکنم اینقدر وحشتناک باشه!!! البته آماری هم که گفتید تقریبا درسته متاسفانه مشکلی که وجود داره برنامه نویسی نیاز به پشتکار و مداومت داره کاری که دانشجویان امروزی در اکثر دانشگاها کوتاهی می کنند ، زبان برنامه نویسی جز سینتکس و مشتی فرمان و روش هیچی نیست و براحتی هر برنامه ای که تو فکر ادم باشه البته با تلاش قابل انجام هستش به نظر من از هیچ پروژه ای نباید ترسید و بهترین روش رو برای پیاده سازی باید انتخاب کرد |