(۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: ولی من چند تا نکته دارم. امیدوارم جوابهای خوبی بشنوم:
پاسخ به سئوالاتتون درحدتوانSmile
۱-مرور clrsاصلا کافی نیست و باید حتما مسائلش کاربشه. مسلما باید روی مفاهیم اصلی و پایه ای الگوریتم هم مسلط باشیم که بتونیم مسائلش رو حل کنیم-طبق صحبتهای دوستانی که رتبه خوب آوردند ظاهرا اونها باکثرشون clrs روخوب خونده بودن
در اینجا لینکش رو گذاشتم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۲-برای شروع درس خوندن خودتون رو اذیت نکنید اگر توی بعضی مباحث مشکل دارید و به قول معروف دست و دلتون به خوندن نمیره خب با دروس و مباحثی که توش قوی ترید و براتون آسون تره شروع کنید. اصلا فکر کنم قاعده اش هم همین باشه
۳-خودتون رو دست کم نگیرید . مطمئن باشید توی اغلب دانشگاهها سرفصل کامل داده نمیشه . اینکه صفر نیستید خیلی خوبه و کلی شما رو جلو میندازه
برنامه تون خوبه فقط باید به برنامه پایبند بود
در این آدرس هم دوستانی در حال مباحثه اندوبرنامه هاشون رو گذاشتند اگر برنامه تون رو اونجا بگید بهتر نتیجه میگیرید