زمان کنونی: ۲۸ آبان ۱۴۰۳, ۰۱:۰۵ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند-شروع برنامه ریزی

ارسال: #۳۷۶
۱۹ تیر ۱۳۹۰, ۰۷:۴۳ ب.ظ
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند
اولا یه مساله مهم اینه که تابستون تا کنکور خیلی‌ با هم فاصله دارن و توی این مدت فاصله شما نمیتونید روی کنکور تمرکز کنید. این فاصله خیلی‌ به شما ضربه می‌زنه.
ثانیا هدف اصلی‌ از خوندن کتاب‌های مرجع اینه که مفهوم تمام سرفصل کامل توی ذهنتون شکل بگیر. معمولاً کنکور ارشد به دیدی عمیق‌تر از اون چیزی که شما توی دانشگاه بهش میرسید نیاز داره.
البته معمولاً مطالبی که من میگم واسه رتبهٔ خوبه وگرنه فک می‌کنم اگر تابستون رو خوب بخونید بتونید شهرستان قبول شید.
پیشنهاد من اینه که امسال تلاشتونو بکنید و بیشتر روی مرجع‌ها وقت بذرید ولی‌ توقع رتبهٔ خوب نداشته باشید و سال بعد کارتونو تکمیل کنید و (در صورتی که خوب بخونید) توقع رتبه خوب یا حتا عالی‌ داشته باشید.
اصولا هر چی‌ مدت زمانی‌ که واسه کنکور میخونید دلم مشغولی(مثل پروژه کارشناسی، شغل، درس دانشگاه) کمتری داشته باشید بهتره. سعی‌ کنید کار شما فقط کنکور باشه و بقیه کارها در خدمت کنکور باشن نه رقیبش.
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۳۷۷
۲۰ تیر ۱۳۹۰, ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  اولا یه مساله مهم اینه که تابستون تا کنکور خیلی‌ با هم فاصله دارن و توی این مدت فاصله شما نمیتونید روی کنکور تمرکز کنید. این فاصله خیلی‌ به شما ضربه می‌زنه.
ثانیا هدف اصلی‌ از خوندن کتاب‌های مرجع اینه که مفهوم تمام سرفصل کامل توی ذهنتون شکل بگیر. معمولاً کنکور ارشد به دیدی عمیق‌تر از اون چیزی که شما توی دانشگاه بهش میرسید نیاز داره.
البته معمولاً مطالبی که من میگم واسه رتبهٔ خوبه وگرنه فک می‌کنم اگر تابستون رو خوب بخونید بتونید شهرستان قبول شید.
پیشنهاد من اینه که امسال تلاشتونو بکنید و بیشتر روی مرجع‌ها وقت بذرید ولی‌ توقع رتبهٔ خوب نداشته باشید و سال بعد کارتونو تکمیل کنید و (در صورتی که خوب بخونید) توقع رتبه خوب یا حتا عالی‌ داشته باشید.
اصولا هر چی‌ مدت زمانی‌ که واسه کنکور میخونید دلم مشغولی(مثل پروژه کارشناسی، شغل، درس دانشگاه) کمتری داشته باشید بهتره. سعی‌ کنید کار شما فقط کنکور باشه و بقیه کارها در خدمت کنکور باشن نه رقیبش.
دارین ناامیدم میکنین ..... من تمام تلاشم را میکنم برای همین امسال .اصلا فکر سال دیگه را نمیتونم بکنم . یعنی اینقدر کنکور ارشد غوله؟!!!! من کنکور ۹۰ را آزمایشی دادم با اینکه خیلی درسام مونده بود و همونایی را که خونده بودم فکر نمی کردم در حد ارشد باشه رتبم شد ۲۵۰۰ . درسته خیلی رتبه بدیه ولی تازه امیدوار شده بودم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی
عشق داند که در این دایره سرگردانند
۰
۰
ارسال: #۳۷۸
۲۰ تیر ۱۳۹۰, ۰۱:۰۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ، توسط blackhalo1989.)
حدس میزدم همینو بشنوم.
من سعی‌ کردم دید درست بدم یعنی نه الکی‌ امید بدم و نه الکی‌ مایوس کنم. به نظر من با ۲۰ واحد نتیجه گرفتن خیلی‌ سخته. ۲۰ واحد یعنی کلی‌ کلاس در هفته و کار کلاسی و پروژه و امتحان و مشکلات دیگه. من ترم ۷ تنها ۱۴ واحد داشتم که توی ۲ روز پخش کرده بودم.۲ روز از هفتم کامل پر بود و یک روز که بین این ۲ روز بود هم نصفش پر بود بابت همون ۲ روز. تازه اصولا من خیلیییییییییییییییییی کم به این ۱۴ واحد رسیدم. تنها کاری که کردم حضور در کلاس بود. پیشنهاد من کاری بود که اگه من جای شما بودم انجام میدادم. شما میتونید توی تابستون واسه سال بعد تجربه جمع کنید و مقداری از بار سال بعد رو امسال بردارید. یادتون باشه که خیلی‌ از اونایی که رتبهٔ تک رقمی‌ اوردن سال دومشون بود که کنکور میدادن.
امیدوارم این حرف من آزردتون نکنه: حق بدید که بین شما که ۲۰ واحد دارید و کسی‌ که چند ترمه داره جوری واحد میگیره که واسه ترم ۷ راحت باشه واسه ارشد، فرق وجود داشته باشه.
اگه برای همین امسال مصمم هستید میتونید با اساتیدتون صحبت کنید و سر کلاساشون نرید و همچنین توی واحد برداشتن هم خیلی‌ دقت کنید.
۰
۰
ارسال: #۳۷۹
۲۰ تیر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  حدس میزدم همینو بشنوم.
من سعی‌ کردم دید درست بدم یعنی نه الکی‌ امید بدم و نه الکی‌ مایوس کنم. به نظر من با ۲۰ واحد نتیجه گرفتن خیلی‌ سخته. ۲۰ واحد یعنی کلی‌ کلاس در هفته و کار کلاسی و پروژه و امتحان و مشکلات دیگه. من ترم ۷ تنها ۱۴ واحد داشتم که توی ۲ روز پخش کرده بودم.۲ روز از هفتم کامل پر بود و یک روز که بین این ۲ روز بود هم نصفش پر بود بابت همون ۲ روز. تازه اصولا من خیلیییییییییییییییییی کم به این ۱۴ واحد رسیدم. تنها کاری که کردم حضور در کلاس بود. پیشنهاد من کاری بود که اگه من جای شما بودم انجام میدادم. شما میتونید توی تابستون واسه سال بعد تجربه جمع کنید و مقداری از بار سال بعد رو امسال بردارید. یادتون باشه که خیلی‌ از اونایی که رتبهٔ تک رقمی‌ اوردن سال دومشون بود که کنکور میدادن.
امیدوارم این حرف من آزردتون نکنه: حق بدید که بین شما که ۲۰ واحد دارید و کسی‌ که چند ترمه داره جوری واحد میگیره که واسه ترم ۷ راحت باشه واسه ارشد، فرق وجود داشته باشه.
اگه برای همین امسال مصمم هستید میتونید با اساتیدتون صحبت کنید و سر کلاساشون نرید و همچنین توی واحد برداشتن هم خیلی‌ دقت کنید.
بنده باید عرض کنم که این کار من بدون برنامه ریزی نبوده که ۲۰ واحد برای این ترم گذاشتم. دلیل اصلیش اینه که من ورودی بهمن ۸۷ هستم و در اصل ترم آینده ترم ۶ام من است و تمام تلاش خود را گذاشته‌ام که ۷ ترمه تموم کنم تا با ورودی های مهر که ۸ ترمه میشن درسم تموم بشه.این ۲۰ واحدی که برای ترم دیگه دارم ۶ واحدش عمومیه و بقیش هم دروس اختیاریه و مطمئنا درسهای سبکی خواهم گرفت . چون همونطور که گفتم خیلی از درسهای اصلی را طی کردم . ضمنا حالا من گفتم ۲۰ واحد ولی خوب شاید کمترش کردم تا ۱۵ واحد و طوری برنامه ریزی می کنم که نهایتا ۳ روز کلاس داشته باشم. باز هم میگین امیدی نیس؟!!!!!!!

۰
۰
ارسال: #۳۸۰
۲۰ تیر ۱۳۹۰, ۱۲:۴۲ ب.ظ
اولش یه توضیح بدم: زمانی‌ که داشتم مینوشتم یه چیزی توی ذهنم بود که ننوشتم و اونم اینکه هر کس شرایط خودشو داره. من نگفتم که شما کم واحد برداشتید یا کم کاری کردید. ولی‌ به هر حال شرایط شما اینه که تعدادی واحد رو باید ترم آینده بگیرید. در هر حال توی رقبای شما هستن کسانی‌ که ترم آیندشون خالیه.
بعد هم من نگفتم امیدی نیست. گفتم کارتون سخته. وگرنه ممکنه با برنامه ریزی درست و تلاش رتبه خوب کسب کنید.
مساله واحد داشتن اینه که از شما به عناوین مختلف وقت میگیره و از زمان مطالعه شما برای کنکور کم می‌شه.
از یک طرف باید حواستون باشه که اگه کنکور قبول شدید باید تمام واحد‌هاتون تا شهریور پاس شه. از طرف دیگه شاید بتونید بعضی‌ از واحد‌ها رو ترم تابستونه بگیرید.
حتی اگه ۱۵ واحد هم بگیرید باز هم کسانی‌ هستند که کمتر از شما واحد دارن یا فارق التحصیل هستند. البته میزان خوندن ملاک نیست.
به نظر من به شرایط خودتون منصفانه نگاه کنید. ببینید با توجه به شرایط خودتون و رقیباتون چه رتبه ای‌ کسب کنید منصفانست و بعد نهایت تلاش خودتون رو بکنید و باز هم اگر رتبتون بد شد نا امید نشید چون میتونید سال بعد با شرایط خیلی‌ بهتر کنکور بدید.
ضمنا یه درصدی هم احتمال بدید که رتبتون دلخواهتون نشه و شرایط رو برای سال آینده هم آماده کنید.

البته اینا پیشنهادات من. من جای شما بودم زیاد مشورت می‌گرفتم و نظرات مختلف رو میشنیدم.
۰
۰
ارسال: #۳۸۱
۲۰ تیر ۱۳۹۰, ۰۳:۳۳ ب.ظ
دوست عزیز. جناب blackhalo1989

چه اصراری دارید که سخته و ایشون نمیرسه و سال دیگه باید تلاش خودش رو کنه؟؟
چه اصراری دارید که به نتیجه فکر کنید ؟؟

ایشون به هر حال تلاششون رو میکنن . به خدا هم توکل میکنن. به هر حال یه نتیجه ای بدست میارن. اون نتیجه هم میتونه خوب باشه یا بد.

اینکه بخوایم از الان به نتیجه فکر کنیم و بخوایم درصدی احتمال بدیم که رتبه دلخواهمون رو بدست نیاریم فکر نمیکنم کمکی به امتحان ارشد امسال کنه.

هدفم ایجاد بحث نیست. خواستم یه انتقادی نسبت به پست هاتون داشته باشم. پاسخ دیگه ای هم در ادامه بحث نخواهم داد.موفق باشید
۰
۰
ارسال: #۳۸۲
۲۰ تیر ۱۳۹۰, ۰۴:۰۲ ب.ظ
هدف من نا امید کردن کسی‌ نیست. بلکه حساب کردم اگه توقع رتبه خوب داشته باشن ولی‌ نتونن رتبه خوب کسب کنن ممکن دلسرد بشن.
۰
۰
ارسال: #۳۸۳
۲۰ تیر ۱۳۹۰, ۰۵:۴۳ ب.ظ
تصحیح می‌کنم: با ۱۵ واحد می‌شه نتیجه خوب گرفت فقط باید تا جایی که می‌شه از دانشگاه زد و روی کنکور وقت گذشت.
۰
۰
ارسال: #۳۸۴
۲۰ تیر ۱۳۹۰, ۰۶:۰۳ ب.ظ
اگر ۶ واحد عمومی رو توی تابستون بردارید , ترم مهر ۱۴ واحد براتون میمیونه .
۰
۰
ارسال: #۳۸۵
۲۰ تیر ۱۳۹۰, ۰۹:۳۵ ب.ظ
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند
باز هم ممنون از همه
امروز رفتم کتاب گرفتم تا انشاءالله از فردا شروع کنم. ولی من چند تا نکته دارم. امیدوارم جوابهای خوبی بشنوم:
۱- به فرض که من فارغ التحصیل بودم و ترم بعد هیچ درسی نداشتم. آیا به نظر شما واقعا می شد در پروسه‌ی ۶ ماهه تمام دروس منبع را از روی کتب منبع دقیق و کامل خوند؟!!!! هر کدوم از این کتابها ۳۰۰ ۴۰۰ صفحه است. و بعید میدونم کسی بتونه حتی همون clrs را خط به خط خونده باشه. منظورم اینه که خیلی از این منابع را باید از روش مرور کرد نه اینکه اینطور خوند و هیچ کس هم اینطور نخونده. درست میگم؟
۲- از بین همه‌ی شما رتبه خوبها آیا شما روی همه درسها ۱۰۰ درصد کار کردین و سرمایه گذاشتین؟ مطمئنا شاید یه قسمتهایی را از بعضیاش رها کرده‌اید مگر نه رتبه ۱ هم همه دروس را ۱۰۰ درصد نمی زنه.مثلا درسی مثل معماری را من کسیا ندیدم هر ۶ یا ۷ تستش را درست زده باشد.
۳- بنده واقف هستم به این نکته که شاید بعضی درسها را فراموش کردم یا استادا کامل درس نداده باشند طبق سرفصلها. ولی باور کنین صفر هم نیستم که بشینم کل زمانم را بذارم کتب منبع را بخونم.

اینم برنامه تابستون من:
درسها را به ۲ گروه تقسیم کردم در ۲ پروسه ۱ ماهه برای هر کدام. برای هر درس ابتدا جزوه درسی استادان دانشگاه را مرور می کنم تا همونا یادم بیاد. بعد منابع را فقط مرور می کنم (فقط مرور....لازم نیست همه‌ی تمرینهاو مثالها را خواند و فکر نمی کنم هیچ کدام از شما این کار را کرده باشین!!!) سپس به کتب تست و جزوه خلاصه این کتابها می پردازم و جمع بندی و تست. در طول ترم آینده انشاءالله همینطور.
منتظ نظراتتون هستم.

۰
۰
ارسال: #۳۸۶
۲۰ تیر ۱۳۹۰, ۱۱:۲۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ، توسط fatima1537.)
(۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط:  ولی من چند تا نکته دارم. امیدوارم جوابهای خوبی بشنوم:
پاسخ به سئوالاتتون درحدتوانSmile
۱-مرور clrsاصلا کافی نیست و باید حتما مسائلش کاربشه. مسلما باید روی مفاهیم اصلی و پایه ای الگوریتم هم مسلط باشیم که بتونیم مسائلش رو حل کنیم-طبق صحبتهای دوستانی که رتبه خوب آوردند ظاهرا اونها باکثرشون clrs روخوب خونده بودن
در اینجا لینکش رو گذاشتم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

۲-برای شروع درس خوندن خودتون رو اذیت نکنید اگر توی بعضی مباحث مشکل دارید و به قول معروف دست و دلتون به خوندن نمیره خب با دروس و مباحثی که توش قوی ترید و براتون آسون تره شروع کنید. اصلا فکر کنم قاعده اش هم همین باشه
۳-خودتون رو دست کم نگیرید . مطمئن باشید توی اغلب دانشگاهها سرفصل کامل داده نمیشه . اینکه صفر نیستید خیلی خوبه و کلی شما رو جلو میندازه
برنامه تون خوبه فقط باید به برنامه پایبند بود
در این آدرس هم دوستانی در حال مباحثه اندوبرنامه هاشون رو گذاشتند اگر برنامه تون رو اونجا بگید بهتر نتیجه میگیرید

۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: irisadaf
ارسال: #۳۸۷
۲۰ تیر ۱۳۹۰, ۱۱:۳۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۱۱:۴۳ ب.ظ، توسط blackhalo1989.)
۱- نه اینطور نیست. اولا که ۶ ماه نیست. شما از تیر یا مرداد شروع می‌کنید تا آخر بهمن که می‌شه ۷تا۸ ماه. ثانیا برای رتبه خوب دقیقا باید متن مرجع رو کامل خوند مگر در شرایط خاص. مثلا من برای معماری، نظریه، منطقی‌، سیستم، محاسبات، الگوریتم، داده تقریبا متن مرجع رو کامل خوندم.
۲-منطقیش اینه که همهٔ دروس رو کامل بخونن.یکی‌ از دوستان من که رتبش خوب بود پیشنهاد میکرد یکی‌ دو درس رو حذف کنن که منظورش این بود که کمتر بخونن نه اینکه هیچی‌ نخونن. بعد هم شما قرار نیست با خوندن یه مبحث یا درس بتونید تستشو توی کنکور بزنید. برای نمونه من روی سیستم خیلی‌ وقت گذشتم ولی‌ سر کنکور تا اونجا که یادمه خوب نزدم.حداقل یه سوال که وقت گیر بود رو بی‌ معطلی رها کردم. شرایط کنکور خاصه. من قبل کنکور که سوالای کنکور سالای پیش رو بدون زمان حل می‌کردم مثلا از داده معمولاً ۶ تاشو درست میزدم یکیشو یا غلط میزدم یا نمی‌زدم. شما همهٔ مباحث رو میخونید تا بتونید درصد خوبی (مثلا ۵۰) بزنید نه اینکه نصف مباحث رو بخونید تا اینکه بتونید ۴۰ بزنید.
۳- اگر ترم آینده مثلا ۱۵ واحد بگیرید اینطوری می‌شه: تابستون یا حداکثر تا مهر کتاب‌های مرجع رو میخونید و بعدش تست و مرور تا کنکور.شما کل زمان رو واسه کتاب‌های مرجع نمیذارید فقط قسمتی رو به مرجع اختصاص میدید. البته ممکنه شرایط شما فرق کنه. مثلا ترم آینده زیاد واحد بردارید که در اون صورت ممکنه جور دیگه ای‌ لازم باشه درس بخونید.

همه تمرین‌ها و مثال‌‌ها لازم نیست (مگر در خاص) ولی‌ خوندن متن کتاب مرجع لازمه.

اینا نظرات منه که قطعاً خالی‌ از اشکال نیست.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: fateme66 , irisadaf
ارسال: #۳۸۸
۲۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۰:۵۳ ق.ظ
خیلی ممنون از همه‌ی نظرات شما. آخه برام اینجا سواله که با وجود اینکه من سال پیش تو کنکور آزمایشی شرکت کردم و اصلا تست کار نکرده بودم تستهای منطقی و الگوریتم و نظریه را خوب زدم با وجود اینکه هیچی درست برا ارشد نخونده بودم و حتی یه سری درسهام مونده بود که اصلا نخونده بودم مثل سیستم و کامپایلر و پایگاه و... ۳۰ درصد مشترک زدم و نزدیک ۱۰ درصد نرم زدم. به این نتیجه رسیده بودم که لازم نیست وقت روی کتب منبع بذارم ولی الآن نظرم عوض شد.
فعلا به این نتیجه رسیدم که clrs را حتما خوب بخونم. معماری مانو را هم خوب بخونم . ولی فکر می کنم نظریه و کامپایلرم خوب باشه چون استادمون خیلی خوب در حد سرفصلها درس داده و من الآن راحت تستاش را میزنم فکر نکنم نیاز باشه کتاب مرجعش را بخونم. سیستم هم همون کتاب دکتر حقیقت را می خوام بخونم . منطقی و پایگاه را هم می خوام کتاب منبعش را مرور کنم. طراحی و پیاده سازی هم همون جعفر نژاد را باید خوب خوند. خوبه؟!!!!

۰
۰
ارسال: #۳۸۹
۲۱ تیر ۱۳۹۰, ۱۲:۰۸ ب.ظ
من واسه هوش خوندم در نتیجه راجع به درسای نرم نظری ندارم. ولی‌ به فصلای آخر کتاب لینز یه نگاه بندازید ببینید اونارو هم
درس داده استادتون (مثلا زبان‌های بازگشتی برشمردنی).
خوب بودن یا نبودنشو خودتون باید تصمیم بگیرید با توجه به اینکه ترم آینده چند واحد میخواید بردارید و اینکه میخواید سال بعد هم شرکت کنید یا نه.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: irisadaf
ارسال: #۳۹۰
۳۰ تیر ۱۳۹۰, ۰۸:۴۰ ب.ظ
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند
من هم تقریبا شروع کردم به خوندن واسه ارشد...اگر خدا بخواد سهمیه شاگرد اولی رو می گیرم...چقدر این سهمیه تاثیر داره؟؟؟ و سوال دیگم هم در مورد اینه که کدوم گرایش واسه ارشد it بهتره؟؟؟ منظورم واسه ادامه تحصیل در خارج از ایرانه...این فناوری اطلاعات پزشکی چیه کسی اطلاعی داره؟؟؟

افراد موفق هیچ وقت اجازه نمیدهند که شرایط آزارشان دهد.
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  [دانلود]آزمون های آزمایشی مدرسان شریف -مهندسی کامپیوتر و ای تی-سال ۹۱(کنکور ۹۲) esisonic ۱۱ ۴۳,۵۷۱ ۱۸ آبان ۱۴۰۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: farshchian2090
  کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ عزیز دادخواه ۲ ۴,۱۷۱ ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: SetareSokhanrani
  رودمپی برای برنامه نویسی Doctorwho ۱ ۲,۱۱۷ ۲۵ آذر ۱۴۰۰ ۰۳:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: one hacker alone
  سلام بچه های کدهای سیستم تهویه هوا رو کسی داره فاطمه دیبا ۰ ۱,۴۰۷ ۱۲ آبان ۱۴۰۰ ۰۹:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: فاطمه دیبا
  استخدام برنامه نویس یا کارآموز برنامه نویسی سی شارپ Hesitant_Girl ۰ ۱,۷۸۵ ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: Hesitant_Girl
  رودمپی برای یادگیری برنامه نویسی Doctorwho ۰ ۱,۸۱۳ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Doctorwho
  درخواست برنامه برای اردینو در iot seokheiry ۱ ۳,۳۶۴ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ ۱۲:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: iot-programer
  منبع جدید هوش، راسل ویرایش سوم sima84 ۰ ۱,۸۲۲ ۱۹ آذر ۱۳۹۹ ۱۱:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sima84
  کدام زبان برنامه‌نویسی بهترین انتخاب است؟ elecomco ۲ ۳,۱۲۷ ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ ۰۵:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: kilookiloo
Sad مشکل در برنامه نویسی شیء گرا Xialu ۰ ۲,۲۸۳ ۰۵ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Xialu

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close