سلام
من هم سال سومی هستم.
تازه عضو شدم.
امیدوارم همه بتونیم رتبه های خوبی بیاریم.
تنها ناراحتیه من به خاطر سخت گیری فوق العاده شدید دانشگاهمه که معدلم را آورده پایین .
من مطمئنم از پس کنکور ۹۱ ارشد هم مثل کنکور لیسانس هممون بر میایم.
از نظر درجه سختی به نظر من کنکور لیسانس اگه سختتر نبود حداقل با ارشد یکیه.(از نظر پشتکاری که میخواهد و پارامتر هایی که چنین جنبه ای دارند!!)
به نظر من بچه ها! بیشتر بیایید از تجربه هم در خواندن درسها و چگونگی شیوه مطالعه و درس خواندن و مسائل این چنینی بیشتر باهم اینجا حرف بزنیم تا انگیزه هامون بیشتر شه.
چون ارتباط ما از طریق اینترنت هست به نظرم برنامه ریزی مثل گرو ه های حضوری امکانش زیاد نیست و بازدهی هم نداره.
جدای از مسائل خواندن فلان منبع یا زدن تست یا تعداد ساعات مطالعه ......من خودم به شخصه کسانی را در دانشگاهم دیدم که با ۴ ماه خواندن در ارشد الان رتبه های واقعا عالیی آوردند.بعضیها هم از اول تابستان شروع کرده اند و نتیجه ای نیاوردند
خب این نشون میده واقعا چیز هایی هستند که دونستنشون شاید اندازه خواندن یک منبع درسی ارزش داره و به نظرم قبل شروع به کنکوری خواندن واجبه که اول این مسائل آگاه باشیم!
حتی آن هایی که رتبه هاشون خوب میشه نمیتونند بهش به درستی اشاره کنند که بر میگرده به قدرت بیان داشتن و گاهی فکر میکنند شما هم این را میدانید و از گفتنش صرف نظر میکنند.و حتی من دیدم خود شخص حتی در همین مصاحبهها یک جورایی سعی به اشاره به اونها دارند ولی نهایتا با یه جمله داشتن پشتکار قضیه را فیصله میدهند.
چون خودشون هم درست نمیدونند چطوری بهش اشاره کنند!
اونها بیشتر به تاکتیکها و منابع خوندن درسها اشاره میکنند!که اینم خوبه
خود من بعد از سالها تا حدودی فهمیدم که واقعا کلید قضیه در کجاست.که حتما اگر بحثها را ادامه بدید میتونم تجربه و اونچه که خودم در مقابل چشمانم دلایل اصلی موفقیت دیگران را به برکت حضورم در یکی از بهترین دانشگاه های ایران میدیدم براتون بگم.(بازم میگم چیز هایی که فراتر از خواندن فلان منبع و تست است.)
امیدوارم منظورم را فهمیده باشید!
با احترام
مهرداد