زمان کنونی: ۰۶ دى ۱۴۰۳, ۱۰:۱۸ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند-شروع برنامه ریزی

ارسال: #۹۱
۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۰۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۰ ب.ظ، توسط arshad91.)
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند
من پایه ام...منم اسم تاپیکم زدم سال سوم ...اما فرقی نداره...فقط شما فرصت بیشتری داری...
ما منتظر کسی نیستیم فکر می کنم درگیر دانشگاه که هستیم یه ذره فشار میاد..تمرکزمون از دست رفت اما الان دیگه چاره ای نیست..گسسته موافقم واسه زبانم یه درس جنبی ..زبان از کجا شروع کنیم ۵۰۴ به صورت جی ۵//نکته مهم خلاصخه برداری به نظرم به صورت جی ۵ ..چون حجم مطالب زیاد میشه ذچار فراموش میشیم.....به نظرم پایگاه و گسسته و ..روش درس خوندن پیشنهاد بدهید...اخه مدیریت یه نفر نمیشه مگر کسی که تجربه اش بیشتر باشه باید همفکری باشه..

یاد خدا ارامش بخش دلهاست
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۹۲
۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۱۱ ب.ظ
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند
(۱۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۶ ب.ظ)arshad91 نوشته شده توسط:  من پایه ام...منم اسم تاپیکم زدم سال سوم ...اما فرقی نداره...فقط شما فرصت بیشتری داری...
ما منتظر کسی نیستیم فکر می کنم درگیر دانشگاه که هستیم یه ذره فشار میاد..تمرکزمون از دست رفت اما الان دیگه چاره ای نیست..گسسته موافقم واسه زبانم یه درس جنبی ..زبان از کجا شروع کنیم ۵۰۴ به صورت جی ۵//نکته مهم خلاصخه برداری به نظرم به صورت جی ۵ ..چون حجم مطالب زیاد میشه ذچار فراموش میشیم.....به نظرم پایگاه و گسسته و ..روش درس خوندن پیشنهاد بدهید...اخه مدیریت یه نفر نمیشه مگر کسی که تجربه اش بیشتر باشه باید همفکری باشه..

شما سال سوم هستین؟

سپیده که سربزند در این بیشه زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم
پس به نام زندگی هرگز مگو هرگز.
۰
۰
ارسال: #۹۳
۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۱۱ ب.ظ
من به جزوه طورانی برای ساختمان نیاز دارم کسی نداره؟

یاد خدا ارامش بخش دلهاست
۰
۰
ارسال: #۹۴
۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۱۳ ب.ظ
من این ترم طراحی الگوریتم و شبکه و نرم افزار دارم!!می خوام اونا رو توی طول ترم بخونم!شما واحداتون چیه؟

سپیده که سربزند در این بیشه زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم
۰
۰
ارسال: #۹۵
۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۱۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۶ ب.ظ، توسط arshad91.)
اره سال سوم
منم طراحی دارم شبکه ۲ و مهندسی نرم اینا رو هم پایه ام..اما باید رو درس های مشترک تمرکز بیشتری داشته باشیم ..ترم قبلم من پایگاه داتم بعضی تست های مقسمی زدم اما تسا های نرمالش فقط خوب بود بقیه بخش‌ها کم بود کتاب دیگه ای نمی شناسید؟..این ترم سیستم عاملم دارم

یاد خدا ارامش بخش دلهاست
۰
۰
ارسال: #۹۶
۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۱۸ ب.ظ
من ۵۰۴ فقط دو تا درسشو خوندم!
گسسته هم که بدتر از اون
به نظرم درسای این ترممون و بخونیم به علاوه‌ی این دو تا درس!!!
اگر درسای این ترم رو هم با هدف کنکور و هم با هدف یادگیری واسه امتحان دانشگاه بخونیم مشکلی نداریم!!یعنی اگر خوب و کامل بخونیم با یه تیر دو نشون زدیم!

۰
۰
ارسال: #۹۷
۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۲۰ ب.ظ
نه واسه من کافی نیست چون ترم مهرم ۲۴ واحده...چاره ای نداره همین یک سال فرصت دارم

یاد خدا ارامش بخش دلهاست
۰
۰
ارسال: #۹۸
۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۲۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۴۰ ب.ظ، توسط mosaferkuchulu.)
۲۴ واحد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب پیشنهاد شما چیه؟
شما این ترم چه درسایی دارین؟
(۱۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۳ ب.ظ)arshad91 نوشته شده توسط:  اره سال سوم
منم طراحی دارم شبکه ۲ و مهندسی نرم اینا رو هم پایه ام..اما باید رو درس های مشترک تمرکز بیشتری داشته باشیم ..ترم قبلم من پایگاه داتم بعضی تست های مقسمی زدم اما تسا های نرمالش فقط خوب بود بقیه بخش‌ها کم بود کتاب دیگه ای نمی شناسید؟..این ترم سیستم عاملم دارم

تا الان پس شد‌: گسسته، زبان‌، نرم افزار، شبکه،طراحی، سیستم عامل هم که دارین.من سیستم عامل و ترم پیش پاس کردم!!
خوب درس های دیگه م هست که این ترم داریم و توی کنکور نمی اد.باید به اونا هم برسیم که معدلمون پایین نیاد.
ببینین اگر متوسط ۶ ساعت هر روز ما دانشگاه کلاس داشته باشیم‌، ۸ ساعت واسه خواب،۲ ساعت واسه نماز و ناهار و..از ۲۴ ساعت ۸ ساعت از روز می مونه که مسلما نمی شه همه رو هم درس خوند و بینش به استراحت نیاز داریم!اگر هر ۲ ساعت یک بار یه ربع- ۲۰ دقیقه استراحت کنیم حدودا ۶-۷ ساعت وقت داریم!!
به نظرم درس های بیشتری نتونیم بخونیم!!!Tongue

۰
۰
ارسال: #۹۹
۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۱۰:۴۸ ب.ظ
من کلا گفتم واسه برنامه ریزی باند مدت..منابع تعیین کنیم

یاد خدا ارامش بخش دلهاست
۰
۰
ارسال: #۱۰۰
۱۸ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۱۲ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۴ ق.ظ، توسط mosaferkuchulu.)
اهان
موافقم!
خوب من فکر می کنم همه‌ی درسا منابع اصلی و بخونیم بهتر باشه!اینطور نیست؟
اول بیایم منابع اصلی و بخونیم بعد وقتی تسلط پیدا کردیم بریم سراغ کتابهای تست و خلاصه‌ی درس!

۰
۰
ارسال: #۱۰۱
۱۸ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۵۶ ق.ظ
نه همش...مثلا فکر کنی سیستم کتاب دکتر حقیقت بخونیم بهترهه یا منابع اصلی که چند تا هستند؟..درس های ما دو دسته اند اونایی که پاس کردیم که یه دور کمش از منابع خوندیم و یه سری که پاس نکردیم....درسته؟
مثلا ترم پیش سیستم داشتی تا یادت هست باید تثبیتش کنی جمعش کنی..به نظر من اینطور بهتره

یاد خدا ارامش بخش دلهاست
۰
۰
ارسال: #۱۰۲
۱۸ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۰۱ ق.ظ
به نظر من هم سیستم عامل جزوه و صدای دکتر حقیقت + پوران پژوهش خوبه
البته خیلی‌ها منابع اصلی رو هم می خونن
ببینین من ترم پیش ۵ تا درس ۳ واحدی داشتم که همه اش توی کنکور می آد.نمی تونم که هر ۵ تا رو دوباره این ترم بخونم و تست بزنم که!! اصلا وقت نمی شه!!
در ضمن من درسای ترم قبل و خوب خوندم.مطمئنم تابستون با یه مرور زود یاد آوری میشه! به نظر من وقت رو بذاریم روی همون درسایی که گفتیم قبلا!
می تونیم یه کار دیگه هم بکنیم.ائنم این که هر هفته یه نصف روز و درسای ترم قبلمون و به قول شما تثبیت کنیم!!اما اینجوری فکر نکنم درسا تا آخر ترم تموم شن!!

۰
۰
ارسال: #۱۰۳
۱۸ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۳۸ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۴۵ ق.ظ، توسط arshad91.)
اها خوب من ۵ تا نداشتم..هر کسی وضع خودش میدونه..اما منم ساختمان خیلی خوب خونده بودم حالا که میبینمش میبینم خیلی مطالب یادم رته اصلش هست اما افسوسش میخورم..اما..خوب حالا..این ترم که تا شروع بشته میخوره به عید
من که سیستم نخوندم شما منابع سیستم تعیین کنید

یاد خدا ارامش بخش دلهاست
۰
۰
ارسال: #۱۰۴
۱۸ بهمن ۱۳۸۹, ۰۳:۴۳ ب.ظ
واقعا؟نه بابا عید چیه؟
ما که از همین هفته یکی دو تا از کلاسامون تشکیل شد.هفته‌ی اینده هم صد در صد همه‌ی کلاسامون تشکیل می شه!

من می گم سیستم عامل رو از پوران پژوهش و جزوه و صدای دکتر حقیقت استفاده کنیم خوبه!
نرم افزار هم من کتاب پرسمن خریدم اما حجمش خیلی زیاده!پرسمن و بخونیم؟؟؟
شبکه تنن بام،پوران و من صدای دکتر حقیقت رو هم دارم!
طراحی الگوریتم هم که دو تا مرجع اصلی داره!
گسسته هم که گریمالدی و پوران و زبان ۵۰۴!
خوب نظرتون چیه؟

۰
۰
ارسال: #۱۰۵
۱۸ بهمن ۱۳۸۹, ۰۶:۳۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۴۴ ب.ظ، توسط arshad91.)
نرم افزار دکتر تو تاپیک نرم افزار گفته ویرایش چهار خوب نیست ویرایش هفت ۲۰۱۰ که اومده مطالب جدیدی داره ...و شبکه هم من تن خوندم به قول دکتر حقیقت واسه دولتی خوب نیست بهترین کتاب پوران ..راهیان دارم به درد نمی خوره ۴ فصل پوران خوندم..اما باز سوالات سراسری نمی تونستم همش بزنم ...سوال تکراری زیاد داره..حل مسائل کنکورهای سال گذشته تو سایت دکتر حقیقت هست..من میگم از صداش شروع کنیم و پوران تا کتاب خود دکتر حقیقیت بیاد..دکتر حقیقیت خودش کتاب شبکه های ارتباطی گارسیا معرفی کرده..طراحی و ساختمان همه می گنclrs البته بعضی می گن اگر ضعیفی از نیپولیتان ..ما که دفعه اولمون..واسه تستم مقسمی یا پوران؟..گریمالدی ۴ جلدش؟..
من میگم گسسته از صدای سیود جوادی یا یوسفی شروع کنیم ...تا یه ذره راه بیفتیم بعد بریم سراغ تمرینات گریمالدی...تمرین استاد یوسفی هم گفتند نیاز به تمرین داره ..نظرت بگو...
به نفر هست تو تاپیک های محتلف نظر میذاشت و از مشاورهای موسسات می پرسید نظراتش فوق العاده مفید بود..مثلا واسه مهندسی نرم میگفت ارشد سپاهان خوبه....
من هفته دیگه میرم دانشگاه..شهرستانم هست...اما میدونی من چی میگم من میگم اگر با بچه های فارغ التحصیل ..یه اسل خونده میخواهیم رقابت کنیم باید تلاش دو برابر که نه ۳ برار داشته باشیم

یاد خدا ارامش بخش دلهاست
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  [دانلود]آزمون های آزمایشی مدرسان شریف -مهندسی کامپیوتر و ای تی-سال ۹۱(کنکور ۹۲) esisonic ۱۱ ۴۳,۷۶۴ ۱۸ آبان ۱۴۰۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: farshchian2090
  کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ عزیز دادخواه ۲ ۴,۲۴۸ ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: SetareSokhanrani
  رودمپی برای برنامه نویسی Doctorwho ۱ ۲,۱۵۸ ۲۵ آذر ۱۴۰۰ ۰۳:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: one hacker alone
  سلام بچه های کدهای سیستم تهویه هوا رو کسی داره فاطمه دیبا ۰ ۱,۴۴۳ ۱۲ آبان ۱۴۰۰ ۰۹:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: فاطمه دیبا
  استخدام برنامه نویس یا کارآموز برنامه نویسی سی شارپ Hesitant_Girl ۰ ۱,۸۲۱ ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: Hesitant_Girl
  رودمپی برای یادگیری برنامه نویسی Doctorwho ۰ ۱,۸۴۷ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Doctorwho
  درخواست برنامه برای اردینو در iot seokheiry ۱ ۳,۴۴۱ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ ۱۲:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: iot-programer
  منبع جدید هوش، راسل ویرایش سوم sima84 ۰ ۱,۸۵۱ ۱۹ آذر ۱۳۹۹ ۱۱:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sima84
  کدام زبان برنامه‌نویسی بهترین انتخاب است؟ elecomco ۲ ۳,۱۸۹ ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ ۰۵:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: kilookiloo
Sad مشکل در برنامه نویسی شیء گرا Xialu ۰ ۲,۳۲۸ ۰۵ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Xialu

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close