زمان کنونی: ۳۰ آذر ۱۴۰۳, ۱۲:۴۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند-شروع برنامه ریزی

ارسال: #۲۵۶
۱۷ فروردین ۱۳۹۰, ۱۰:۲۰ ب.ظ
RE: بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند
(۱۷ فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ ب.ظ)arshad91 نوشته شده توسط:  تشکر..کی گفت راه حل ندید؟مگه شوخی داریم...

منظورم مسافر کوچولو بودن .
۰
۰
ارسال: #۲۵۷
۱۷ فروردین ۱۳۹۰, ۱۰:۲۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ، توسط mosaferkuchulu.)
(۱۷ فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط:  
(17 فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ ب.ظ)arshad91 نوشته شده توسط:  تشکر..کی گفت راه حل ندید؟مگه شوخی داریم...

منظورم مسافر کوچولو بودن .

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

سپیده که سربزند در این بیشه زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم
پس به نام زندگی هرگز مگو هرگز.
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۲۵۸
۱۷ فروردین ۱۳۹۰, ۱۰:۲۹ ب.ظ
بچه های سال سوم که میخواهند سال دیگه کنکور بدهند
سلام بچه ها.من تازه مانشتی شدم.سال سومی هم هستم.ترم۶پیام نور.۸ترمه هم تموم میکنم.این ترم۵تا از درسای ارشد رو دارم(سیستم عامل-شبکه-ریاضی مهندسی-نظریه-هوش مصنوعی)
ترم۷ هم طبق برنامه ریزی هام کم واحد میگیرم که برسم بخونم.درسای آمار و طراحی کامپایلر و طراحی زبانهاو...

سرم هم شلوغه-تدریس دارم.دروس خودمون و جریان پروژه برای میانترم‌ها هم بیشتر وقتمو میگیره.
درسا رو خیلی خوب مفهومی میفهمم.بجز کتابای دانشگاه که جزو مرجع‌ها هستند فقط کتابای پوران و مقسمی خریدم.
میشه برای خوندن راهنماییم کنید؟
مثلا تا حالا سیستم عامل هم با استالینگز جلو رفتم,هم با کتاب و صدای استاد حقیقت,هم با کتاب کارشناسی و کارشناسی ارشد مقسمی.
حفظیاتم ضعیفه.

پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنونم.
۰
۰
ارسال: #۲۵۹
۱۷ فروردین ۱۳۹۰, ۱۰:۴۰ ب.ظ
من راهنمایی و می ذارم به عهده‌ی با تجربه ها!!اما پشتکارتون از نظر من عالیه!

سپیده که سربزند در این بیشه زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم
۰
۰
ارسال: #۲۶۰
۱۷ فروردین ۱۳۹۰, ۱۱:۰۶ ب.ظ
به mosaferkuchulu و fahime_A_2007
منابع توی این تاپیک هست

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

من هم نظرمو توی چند تا پست آخر همین تاپیک و تاپیکی که آدرسشو بالا دادم نوشتم
به نظرم فقط هر چه زودتر شروع کنید در حین خوندن یه سری مهارتی که شخصیه و از فرد به فرد متفاوته دستتون میاد

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mosaferkuchulu
ارسال: #۲۶۱
۱۸ فروردین ۱۳۹۰, ۱۲:۱۲ ق.ظ
من سعی می کنم اون کاری و که در مورد ساعات هفتگی گفتین و انجام میدم و از بعد از میان ترم هام شروع می کنم به خوندن واسه کنکور!
از لطفتون و راهنمایی هاتون واقعا ممنون!

۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: موج
ارسال: #۲۶۲
۱۹ فروردین ۱۳۹۰, ۱۰:۰۹ ق.ظ
راستی من یه مشکل اساسی دارم.خیلی خواب آلودم!!!یعنی شب چه ساعت ۲و۳بخوابم چه ساعت۹,صبح بهرحال زودتراز۸و۹بیدار نمیشم!!!
درضمن شبا خیلی خیلی بهتر از صبح‌ها تمرکز دارم و میتونم بخونم.
بنظرتون ساعت بدنمو بهم بزنم و شبا بیدار بمونم بجاش صبح‌ها بخوابم ضرر نداره؟
بعد روزایی که کلاس دارم و شبش بیدار بودم و قراره از صبح تا عصر برم کلاس برام مشکل پیش نمیاد؟
۰
۰
ارسال: #۲۶۳
۱۹ فروردین ۱۳۹۰, ۱۰:۵۴ ق.ظ
منم صبح‌ها همه اش خوابم می اد!البته خواب شب قبلم هم موثر اما اکثرا اینجوری ام!!
اگر فکر می کنین شبا بیشتر درس و می فهمین شی‌ها درس بخونین روزا بخوابین!هر چند که اینطوری هم آدم خیلی خسته می شه!اما فکر کنم بعد از یه مدت عادی شه براتون!
اما سعی کنین این مدل درس خوندن و واسه‌ی روزایی بزارین که فرداش تعطیل یا صبح زود کلاس ندارین!

۰
۰
ارسال: #۲۶۴
۱۹ فروردین ۱۳۹۰, ۱۱:۴۱ ق.ظ
به نظر من در اوایل که بازه خوندن زیاد نیست به خوابتون کار نگیرید
همونجوری زیاد بخوابید
سعی کنید از اوقات بین روزتون بهتر استفاده کنید مثلا تلویزیون رو یا اینترنت رو زمانش رو کاهش بدید
بعد از این که اکثر اوقات بیداریتون بهینه بشه خود به خود انگیزه افزایش پیدا میکنه برای تنظیم خواب

۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mosaferkuchulu , arshad91
ارسال: #۲۶۵
۲۴ فروردین ۱۳۹۰, ۱۰:۴۵ ق.ظ
خوب من رسمن شروع کردم به خوندن.هفته ای یک بار چیزایی که خوندم رو میزارم توی سایت.فکر میکنم محیط رقابتی خوبی ایجاد بشه.راستی برنامه‌ی فرصت برابر شبکه آموزش رو ببینید,قسمتای روانشناسیش خیلی به درد ما هم میخوره.من که دیشب کلی روحیه گرفتم.
یا علی
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Parva
ارسال: #۲۶۶
۲۴ فروردین ۱۳۹۰, ۰۱:۱۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ب.ظ، توسط mosaferkuchulu.)
بچه‌ها من هنوز نمی دونم واسه شبکه چی باید بخونم!منظورم کتاب مرجع هست!!نمی دونم چی کار کنم!!!
نظر شما چیه ؟
تنن بام
گارسیا
یا استالینگز؟؟

۰
۰
ارسال: #۲۶۷
۲۴ فروردین ۱۳۹۰, ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۰ ۱۰:۴۵ ق.ظ)fahime_A_2007 نوشته شده توسط:  برنامه‌ی فرصت برابر شبکه آموزش رو ببینید,قسمتای روانشناسیش خیلی به درد ما هم میخوره.من که دیشب کلی روحیه گرفتم.

منم باید بگم دیشب این برنامه رو میدیدم خیلی تاثیر گزار بود یک جمله گفت که واقعا خوشم اومد
هر روز با خودم میگم‌: من مثال میشوم
یک مثال به تمام معنا

ای نسخه ی نامه الهی که تویی

ای آینه ی جمال شاهی که تویی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست

از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

(حضرت مولانا)
۰
۰
ارسال: #۲۶۸
۲۴ فروردین ۱۳۹۰, ۱۱:۵۶ ب.ظ
بیاید بهم روحیه بدیم که یدفعه با دیدن یه برنامه جو گیر نشیم و بعد یه مدت باز سرد بشیم.هفته ای یه بار هرکس یه پست بزاره برای روحیه دادن.

من توی شبکه خیلی استعداد دارم ولی چون معتقدم مهارت توی دانشگاه با دروس تئوری بدست نمیاد,هدفم فقط ارشد قبول شدنه و گرایش برام مهم نیست.

چون خودم نرم افزار میخونم,فعلا دروس مجموعه مهندسی کامپیوتر رو میخونم.البته باید به فکر گروه IT هم باشم.

برای کتاب شبکه بنظرم خودتو درگیر منابع نکن چون اینقدر زیادن که توشون گم میشی و بدتر از اون برای خوندنشون سردرگم میشی.از اساتید و چندتا پشت کنکوری بپرس و ۱۰ تا نظر رو باهم بسنج و نهایتا خودت تصمیم بگیر.
هدف خوندنه.خداییش هممون خیلی خوب میدونیم مفهوم همه کتابا مثل همه و فقط جزئیاتشون و نهایتا لحن وبیان موضوعاتشون فرق میکنه.
موفق باشید...
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mosaferkuchulu
ارسال: #۲۶۹
۲۸ فروردین ۱۳۹۰, ۰۷:۵۶ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ق.ظ، توسط fahime_A_2007.)
پنجشنبه:نظریه پیترلینز ترجمه سلیمی فصل اول رو خوندم البته نمیدونم چرا یکم برام سنگینه‌! شاید بخاطر اینه که کلاسشو نمیرم.مطمئنم دفعه دوم بخونم راحت‌تر میفهممش.

شنبه:هوش یکی دو فصل اول پوران رو خوندم.خیلی بهتر از کتاب راسل گفته.راسل خیلی توضیح داده.اسلایدهای هوش پیام نور هم خوبه,یه نگاه بهشون انداختم.

امروز:سیستم عامل فردا امتحان دارم.۲-۳فصل اول رو از روی کتاب استالینگز میخونم و بعد گوش دادن صدای دکترحقیقت و خوندن کتابش.

الهی به امیدتو...
۰
۰
ارسال: #۲۷۰
۲۸ فروردین ۱۳۹۰, ۰۴:۵۰ ب.ظ
خوبه برنامه ریزی کنید

منم آن بیدل شیدا و غمش هست هویدا به دو چشمان همیشه تر
و پیداست درون دلم آشوب و چه رسواست، دریغا...
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  [دانلود]آزمون های آزمایشی مدرسان شریف -مهندسی کامپیوتر و ای تی-سال ۹۱(کنکور ۹۲) esisonic ۱۱ ۴۳,۷۳۱ ۱۸ آبان ۱۴۰۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: farshchian2090
  کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ عزیز دادخواه ۲ ۴,۲۲۵ ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: SetareSokhanrani
  رودمپی برای برنامه نویسی Doctorwho ۱ ۲,۱۴۹ ۲۵ آذر ۱۴۰۰ ۰۳:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: one hacker alone
  سلام بچه های کدهای سیستم تهویه هوا رو کسی داره فاطمه دیبا ۰ ۱,۴۳۶ ۱۲ آبان ۱۴۰۰ ۰۹:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: فاطمه دیبا
  استخدام برنامه نویس یا کارآموز برنامه نویسی سی شارپ Hesitant_Girl ۰ ۱,۸۱۲ ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: Hesitant_Girl
  رودمپی برای یادگیری برنامه نویسی Doctorwho ۰ ۱,۸۴۱ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Doctorwho
  درخواست برنامه برای اردینو در iot seokheiry ۱ ۳,۴۲۴ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ ۱۲:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: iot-programer
  منبع جدید هوش، راسل ویرایش سوم sima84 ۰ ۱,۸۴۵ ۱۹ آذر ۱۳۹۹ ۱۱:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: sima84
  کدام زبان برنامه‌نویسی بهترین انتخاب است؟ elecomco ۲ ۳,۱۷۸ ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ ۰۵:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: kilookiloo
Sad مشکل در برنامه نویسی شیء گرا Xialu ۰ ۲,۳۱۵ ۰۵ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Xialu

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close