آخرین کتابی که الان رو میز مطالعه ام هست "اخلاق در منزل" سلسله مباحث اخلاقی آیت ا... مظاهری هست. دو جلدیه و و قتی خریدمش نگران بودم اون چیزی که می خوام توش پیدا نکنم اما اینقدر نثرش جالب و مطالبش جالب تر هست که شب اول ۲۰۰ صفحه رو یکجا خوندم . ساعت ۲۱:۳۰ شروع کردم ... سرم رو که بلند کردم ساعت رو که نگاه کنم ۱ بامداد بود !!!
مباحث کلاس اخلاق استاد رو به زبان خودشون به نثر در آوردن انگار داری از زبان خودشون می شنوی.خوشم آمد
یک مطلب جالبی که داشت این بود که وقتی در خانه ای داد و قال و دعوا میشه و افراد صداشون رو بلند می کنند تجسم این عمل و اون چه که ملائکه از بالا می بینند اینه که بلانسبت جمع ، در این خونه سگ داره داد می زنه و همین چیزها برکت رو از خونه می بره.
یک کتاب نیمه خونده دیگه هم دارم به نام "مفاتیح الحیاة" از آیت الله جوادی آملی. همونطور که کتاب "مفاتیح الجنان" برای دستیابی به کلیدهای زندگی آخرت و بهشت هست ، کتاب مفاتیح الحیاة برای دستیابی به رمز و کلید زندگی صحیح و طیبه دنیایی هست.پیشنهاد می کنم هر کس می خواد سالم زندگی کنه از این کتاب غافل نشه
(۲۲ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: کتاب عطش ... ناگفته هایی از سیر توحیدی "کامل عظیم" حضرت ایت الله قاضی طباطبایی
این کتاب رو خوندم . واقعا ما کجاییم آنها کجا .
باید غلام ملک عشق بی زوال بود....
(۲۳ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: دوستانی که به کتاب های این شکلی علاقه دارن ؛ بنظرم بد نیست یه نگاه به کتاب های
۱- در محضر لاهوتیان " زندگینامه عارف جلیل القدر شیخ جعفر مجتهدی (ره) "
شروع کردم به خوندن این کتاب اما اونجوری که با کتاب "عطش" تونستم انس بگیرم نتونستم زبان این کتاب رو بفهمم . گذاشتمش کنار. یا نثرش خوب نبوده یا من هنوز به درک این کتاب نرسیدم (که احتمال مورد دوم بیشتره

)