(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: من حق رو به nmusavi میدم . راست میگه خب ، یا تالار مذهبی ایجاد نشه ، یا اگه ایجاد میشه ، تا بین دو نفر بحث و گفت و گو ( خواه تند خواه آروم ) میشه ، مدیرای عزیز به اعضا خرده نگیرند ، به هر حال نمیشه تاپیک مذهبی بزنیم بعد یه همچین موقعی بیاییم بگیم اینجا جای این حرفا نیست و تالار تخصصیه و ... / خب اگه نیست پاک کنید این تالار و تا دیگه از این بحث ها هم پیش نیاد !!
این فقط یه انتقاد بود ... امیدوارم کسی ناراحت نشه
چون وظیفه داریم به انتقادات پاسخ بدیم عرض میکنم:شما هر جا که خیابانی هست و میشه با موتور سیکلت رفت داخلش، اجازه دارید تکچرخ هم بزنید.؟
اگه من بگم این تاپیک از اول باید حذف میشد خب بعضی انتقادات شدید میشد، اگرچه میدونستم که بعدا" به جاهایی میرسه که نباید برسه. حالا چرا این تاپیک باید بسته میشد؟ بنظرتون ما اجازه داریم بگیم کی بخدا نزدیکه و طبیعتا" کی دورتره؟ بنظرتون این درسته که بیایم بگیم فلان قشر بخدا نزدیکن و فلان قشر دورتر؟ بنظرتون اگه همه اقشار اینجا بودند هم و از حقوق خودشون دفاع میکردن باز هم اجازه همچین کاری را داشتیم که خط کش بذاریم و ایمان افراد یا اقشار را اندازه بگیریم.
این بحثها مورد نظر مباحث مذهبی مورد نظر در این سایت نیست. در صورتیکه با ضوابط مطابقت نداشته باشه مثل خیابان و تک چرخ زدن مانع خواهیم شد. زیرا در صورت زدن پستهای خلاف قوانین پذیرفته شده ، ایجاد کننده پست معلوم نیست و طبیعتا" بنیانگذار محترم بدون هیچگونه تقصیری و فقط بدلیل ایجاد محیط بحث ،دچار مشکل خواهند شد.
الآن هم این تاپیک بسته میشه. اگه کسی اعتراض داره خصوصی مطرح کنه جوابگو هستیم.