(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)marjan_gh نوشته شده توسط: اینجا یه چیزی دیدم که نوشته بود
php vs net
این vs در واقع یه مقایسه انجام میده ممکنه کلمات اختصاری دیگه تو سرچ کردن رو بگید من اولین بار که این vs رو شنیدم از یه مهندس مکانیک بود خیلی خجالت کشیدم که نی دونستم
اگه جاش اشتباهه ببخشید
متا دیتا رو به مستر پیج اضافه کنم یا برای هر صفحه یکی بزارم؟
من دارم از یه قالب آماده استفاده می کنم ولی کلی صفحه ی html داره باید اونا رو حذف کنم؟
بعدش با این فایلهای jsکه توی پوشه css هست چی کار کنم؟
فعلا همینا
"vs" بیانگر رقابت بین دو چیز است و عبارت php vs .net کاملا درسه و بیانگر مطلبی هست که می تونه دات نت رو با پی اچ پی مقایسه کنه و برتری های هر کدوم رو در هر زمینه نسبت به دیگری بیان کنه.
از متادیتا اگه منظورتون تگ های متا توی html هست ، که باید بگم امروزه تقریبا کاربردشون رو از دست دادن به جز تگ description که توی موتور های جستجو برای توضیح زیر لینک استفاده میشه ولی بقیه تگ ها مثل keyword به خاطر مشکل Spam تقریبا دیگه توسط موتور های جستجوی قوی مثل گوگل استفاده نمیشه ! ولی بهر حال اگه میخوایین استفاده کنین بستگی به نوع استفاده تون داره. اگه می خوایین توضیح برای هر صفحه متفاوت باشه ، بله توی صفحات مختلف بنویسید اما اگه برای کل سایت یکی هست ، توی مستر پیج نوشتن کافیه.
منظورتون از اینکه با فایل های js چیکار کنم چیه؟ اگه منظورتون اینه که چی هستن ، باید بگم اینا فایل های محتوی جاوا اسکریپت هستند و توی صفحات مختلف بهشون لینک داده شده. اگه پاک کنید جاوا اسکریپت صفحه ها اجرا نمیشه.
برای استفاده از قالب آماده کافیه فایل استایل شیت رو نگه دارین و روی هر صفحه که می خوایین کار کنین و بقیه صفحه ها رو پاک کنید.