(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط: این حرفو خطاب به شما نمی گم، ولی اون کسایی که از صبح تا شب از این حرفا می زنن نه تنها روحیه و امیدواری به مردم نمی دن، بلکه به شعور همه توهین می کنن و ....
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ق.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط: قصد بی احترامی ندارم... ولی پستتون بیشتر شبیه یه انشاست ... یا شبیه حرفای رفیقمون تو سفرای استانیش ...
الحمدلله هنوز مدیرا این بحث رو نبستند
با قسمت اول موافقم و قسمت دوم مخالف
مثلا توی همین دهه فجری اخبار میومد از رشد و شکوفایی اقتصادی بعد انقلاب یه حرفایی میزد که گفتم نکنه ما در مریخ زندگی میکنیم. یا مثلا یه برنامه تحلیلی توی شبکه چهار که بار علمی داره پخش میشه و بیشتر از نصفش تعریف هست تا تحلیل (از همون مدلی که به قول شما کله بر دیوار باید کوفت)
خوب واقعا وظیفه اخبار تعریف و تمجید نیست اونم بعضی حرفا که واقعا اساسی نداره
ولی بعکس وظیفه رئیس جمهور اون هم توی جمع عامه مردم ایجاد روحیه و انگیزه ملی هست و این نه تنها در کشور ما در تمام جهان مرسوم هست. فرض کنید رئیس جمهوری در جمع عمومی (و نه درکارگروه و نزد متخصصین) بیاد بگه کشور ما فلان جا دچار ضعفه . فلان نقطه بحران داریم . اگه از مشکلات بهمان جا هم بخوام بگم میبینید اون قدر اوضاع خرابه که بایدگریه کنیم
خوب طبیعیه نباید این رو بگه باید توی سفرهای استانیش روحیه بده (البته خود من باایشون اصلا موافق نیستم ولی با این عملش که شما ذکر کردی نه)
نگاه کنید جهت گیری سه دسته هست
یه عده: همه چی خوبه ، کشور ما الان برترین کشور دنیاست، همه جا آباد هست و همه در صلح و امنیت و باامکانات کامل آرام ترین زندگی رو دارم
گروه دوم: این کشور از علمش بگیر تا فرهنگ تا ورزش تا دانشگاه تا جامعه یه نقطه آباد هم نداره باید از این کشور رفت.
به نظر من هر دوی این دیدگاه ها غلطه
باید بیایم بگیم آقا ما توی بعضی مسائل تا اینجا پیش رفتیم توی مسائلی هم یا نقشه ای نداشتیم یا اشتباه پیش رفتیم و بالاخره وضعیتمون نامطلوب هست یا حتی بحرانی حالا باید یه نقشه درست بریزیم و نقاط قوت رو حفظ کنیم و نقاط ضعف رو بهبود بدیم
هیهات که در کشور ما اکثریت در دو گروه اول هستند