(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ق.ظ)aryaee نوشته شده توسط: با سلام وخسته نباشین به همه دوستان وبا آرزوی قبولی در کنکور ۹۱ .لطفا دوستان در اینجا بگوییند چه کلاس های کنکور و با چه استاد های کلاس رفتند و در چه کنکور های آزمایشی شرکت کردن(در چه موسسه ای) ؟ و چه کتاب های کنکوری خواندند برای کنکور ۹۱ مفید بود آیا این کلاس های کنکور یا خواندن کتابهای کنکور و شرکت کردن در کنکور های آزمایشی و کلاس هایی که شما ها رفتین ویا کتابهایی خوانده اید آیا مفید بوده اند یا خیر ؟ (با ذکر کتاب و نام کلاس و استاد )و تجربه های خودتان را در اختیار داوطلبان دیگر قرار بدهید با تشکر از همه دوستان عزیز.
می خوام بگم ..... اما میریزم بهم
می خوام بگم اگه خواستی سیستم عامل رو بخونی فقط کتاب دکتر حقیقت ، اما وقتی می بینم خودم این کتاب رو با قسمتی از مبحث کتاب تننباوم رو کامل خوندم و آخرش به زور یه تست زدم از گفتن حرفم بپشیمون میشم
من مطالعاتم به نسبت خوب بود (روزی ۶ ساعت ۵ ماه ) اما وقتی فکر می کنم با وجود خوندن ها و زحمت کشیدن امتحان رو اینطور دادم ، از هر چی بحث در مورد درسا ناامید میشم .
الان فکر می کنم اگه من جای ۵ ماه ۱۰ ماه نه اصلا ۱۵ ماه کتاب سیستم عامل حقیقت رو می خوندم و تمام تستاشم میزدم جواب نمی داد ، فقط سیستم عامل نیست که اینطور ناامیدش شدم ، آرش کمانگیرم بوده (پایگاه داده) ،ارجاع حافظه هم بوده (برنامه سازی ) و ......
خلاصه تا موقعی که از نتیجه خوندنم با خبر نشم نمی تونم پیشنهادی داشته باشم !