دوستان عزیز من تمام کتب معماری رو تقریبا بررسی کردم با اینکه خودم معماری رو دوبار افتادم و سومین بار پاس کردم و حتی خیلی دنبال منبع گشتم از زبون من بشنوید و زیاد بحث نکنید و فقط خودتون امتحان کنید و اگه دانشمندا حرفمو قبول داشتن دکمه ی سپاس رو فشار بدن تا بقیه هم همین راهو برن و گمراه نشن.
==
کتاب پترسونی که دوستان ترجمه ی ۶ فصلشو گذاشتن به هیچ وجه به درد کنکور نمیخوره به جز فصل ارزیابی و کارایی پردازنده
==
کتاب مقسمی خوب نیست ،حجمشم زیاده،زیادم معروف نیست و توصیه نمیشه
==
کتاب دکتر اجلالی به نظر میاد بیشتر ویژه ی بچه های سخت افزار باشه و به درد مهندیسین software نمیخوره.
==
کتاب هادی یوسفی خیلی خوبه اما در مرحله ی اول توصیه نمیشه چون سطح بالا درس داده و جزئیاتی حل مسائل رو خوب توضیح نداده یا سطح بالا و کنکوری گفته. کاری ندارم که این آقا زحمات زیادی کشیده ولی به هر حال در مرحله ی آخر که مسلط شدید از بین کتب دیگه فقط این کتاب رو واسه تست توصیه می کنم.
==
راستی یادم رفت بگم توی مبحث انواع حافظه های کش بهترین کتابی که دیدم معماری استالینگز بود. حجمش زیاده ولی کتاب خوبیه گرچه ممکنه بعضی جاها اشکالات چاپی داشته باشه.
--
کتاب پترسون فقط فصل ۴ رو خوب بخونید که در مورد "ارزیابی و درک کارایی پردازنده" هست و خیلی قشنگ درس داده.
اگه هر جا دیدین موریس مانو هم غلط یا اشتباه داشته یا بعضی جاهاش کامل نیست یا متوجه نشدید به همون پترسون مراجعه کنید.
==
پس اول موریس مانو رو بخونید که عالی ترین کتابه(تمام مسائل هم توی حل مسائل ناقوس تشریح شده)(انتشارات دیگه نخرید چون مثلا یه کتاب حل مسائل سبز رنگ هست که بعضی فصول رو نداره)
بعدش فصل ۴ پترسون رو
اینم PDF دست نویس سعید دانشگر رو که اگه اشتباه نکنم برای دانشگاه امیرکبیر هست و خلاصه ی طراحی دیجیتال + مانو هست و اینم لینک دانلودش :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
==
کتاب معماری کامپیوتر نشر راهیان ارشد هم قشنگه و مسائل زیادی رو حل کرده و نویسندش آقای فرشاد صفایی استادیار دانشگاه شهید بهشتی هست.
اما توصیه می کنم به جای این همه آشفتگی سعی کنید همون چیزایی که گفتم رو مطالعه کنید)
بعدش می تونید تست های کتاب هادی یوسفی رو بخونید و روی سایر کتاب ها یه تک چرخ بزنید.
انشاءالله موفق باشید.
==
اگه دانشمندا حرفمو قبول داشتن دکمه ی سپاس رو فشار بدن تا بقیه هم همین راهو برن و گمراه نشن.