(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۲۹ ب.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط: واقعاً دوستانی که سیستم رو کلاس دکتر حقیقت رفتن یا دوستانی که شریف و تهران و امیرکبیر لیسانس خوندن تونستن سیستم جواب بدن؟آخه یکی بگه چطوری باید سیستم رو خون تا تستاش رو جواب داد؟خود دکتر حقیقت نظرشون در این باره چیه؟آخه چرا اساتید سیستم دانشگاهها به این سوالات اعتراض نمیکنن؟با این سوالات طراح فقط عقده گشایی میکنه و سوادش رو میخواد به رخ بکشه.خدا شفاش بده!
اگه سوال سخت باشه هیچ کس اینقدر اعتراض نمیکنه.دلیل اعتراض اینه که سوال صرفاً به این منظور طرح میشه که کمتر کسی بتونه بهش جواب بده.چرا نمیدونم؟حتی اگه کسی بتونه سوال رو حل کنه وقت این کار رو پیدا نمیکنه مثل امسال که وقت رو هم کم کرده بودن و خودم حتی سوالات سیستم رو نشد درست بخونم.
سوالات OS امسال یکیش و میشدسریع زد (تکراری پارسال) و اون سوال دسترسی به حافظه ها دو سطحی و کش و TLB که مشابه IT 91 بوده رو هم میشد زد (ساده تر از IT بودش) اما بقیه سوالات زمانبر بودش یعنی حداقل باید ۵-۱۰ دقیقه زمان میذاشتید تا بتونید بزنید و به نظرم
تست های استانداری نبوده!
در ضمن هنوز معلوم نیست اگه میزدید سنجش چی رو کلید اعلام میکرد و ...
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ب.ظ)maryamiii نوشته شده توسط: من نمی دونم دانشجویان کارشناسی این طراح سوال چطوری ازش نمره میگیرن و سیستم رو پاس میکنند
خدا از دهنتون بشنوه!
من یادمه وقتی OS داشتیم دو بار کل سیلبرشاتز و خودندیم آخرشم هم نمره اول شده بود ۱۶/۷۵ و من هم ۱۶/۵ شدم!
اون قدری که OS خودندم فکر میکردم در حد خفن ۲۰ میشم اگه جای دیگه بودم و یا با استاد دیگه ای داشتم:دی