بحث در مورد سوالت پایگاه داده ۹۱ کنکور مهندسی کامپیوتر
۲/شماره شناسه پدر فردی به نام ارش کمانگیر:گزینه ۱و۴
۳/پرس و جویی که در مدل رابطه ای ممکن نیست؟اجداد فرد
۴/در مورد وابستگی بود که جواب ندادم
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: ۱/مزیت بانک شی گرا نسبت به رابطهای؟به نظر من امکان همزمانی پرس وجوها
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ)باد نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: ۱/مزیت بانک شی گرا نسبت به رابطهای؟به نظر من امکان همزمانی پرس وجوها
۱ رو نزدم
۲ همون ۱ و ۴!
۳/ من زدم سن کسانی که اشتباه ثبت شده چون در زبان رابطه ای تابع نداریم. توی SQL تابع داریم
۴ هم نزدم
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: ۱/مزیت بانک شی گرا نسبت به رابطهای؟به نظر من امکان همزمانی پرس وجوهاچرا جواب ۳ میشه اجداد ؟ اصلا ربطی به همسر نداشت . من زدم مشخصات همسر
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ب.ظ)hajar_91 نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: ۱/مزیت بانک شی گرا نسبت به رابطهای؟به نظر من امکان همزمانی پرس وجوهاچرا جواب ۳ میشه اجداد ؟ اصلا ربطی به همسر نداشت . من زدم مشخصات همسر
۴ هم زدم ۱nf
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۱ ب.ظ)neilabak نوشته شده توسط: مشخصات همسر رو نمیشد درآورد چون مشخصات همسر هر فرد الزاما ذخیره نشده ولی بالای ۹۰ سال رو میشه درآورد چون اگر مشخصات پدر و مادر کسی تو پایگاه باشه اون پدر و مادر باهم همسر میشن و میشه بالای ۹۰ سالو درآورد.[/quote]
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: ۱/مزیت بانک شی گرا نسبت به رابطهای؟به نظر من امکان همزمانی پرس وجوها
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۳ ب.ظ)azin67 نوشته شده توسط: بچهها به نظرتون اون سوال پایگاه که دوتا جواب درست داشت چی میشه؟ من دیدم اینجوریه نزدم
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۶ ب.ظ)sdcsada نوشته شده توسط: ۴/فقط ۱NF چون نه ۲NF و نه ۳NF بود پس BCNF ,4NF هم نیست.اگه اشتباه نکرده باشم EF کلید بود.
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ب.ظ)sadradin نوشته شده توسط: سلام به همگی :
سوال ۱۰۲ همزمانی . ما که ای تی شرکت کرده بودیم این دقیقن مطرح شده در مهندسی نرم افزار .
سوال ۱۰۳ میشه گزینه یک . چون دوتا اولی هم گزینه هاش مثل همه ۹۹ درصد منظور طراح همین گزینه بوده و عمرن این سوال رو حذف کنن.
سوال ۱۰۴ میشد افرادی که سن اون ها اشتباه محاسبه شده . دوستانی که میگن این درسته و اشتباه نیست بفرمایند چه جوری میشه یک خمچین کوئری نوشت ؟!
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ب.ظ)fazel-d نوشته شده توسط: ۴- در مورد سوال چهارم DB که خودم هم این ریسک رو نپذیرفتم و جواب ندادم. احتمال می دم که گزینه صحیح، ۱NF,BCNF باشه.
اگه شما FD Closure رو بررسی کنید خواهید یافت که EF به عنوان کلید کاندید است.
به این صورت
EF-->G
EF-->H
H-->A
H-->B
AB-->C
AB-->D
از وابستگی های بالا درمی یابیم که G,H,A,B,C,D وابسته به EF هستند و حتی اگه بستار مجموعه صفات رو هم بررسی کنید به این نکته خواهید رسید که که از EF می توان مابقی صفات خاصه را دریافت. (+Z)
پس همه صفات خاصه به کلید کاندید وابستگی تابعی دارند و این تعریف اولیه از BCNF است.
چونکه این FD دارای یک کلید کاندید است، پس همین کلید کاندید به عنوان Primary Key خواهد بود. یعنی ۲NF و چون وابستگی تراگذری نداریم ، پس ۳NF نیز هست. اما در مورد ۴NF بودن باید خاصیت Multi-Value Dependency داشته باشه که این نیاز به دادن یکسری مقادیر برای صفات خاصه است. که در این مورد نمی شه نظری داد. به همین خاطر من بین گزینه ۱NF,BCNF و گزینه BCNF,4NF شک داشتم و نزدم
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: در مورد همسر ارش کمانگیر:میتونیم اول فرزندان ارش رو بدست بیاریم و سپس مادر فرزند ارش کمانگیر که میشه همسرش پیدا کنیم.نظر من همون اجداده
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ)AmirGooran نوشته شده توسط: نخیر.
من نمی گم برداشت شما غلطه.ولی اگه گفته هامون رو ترکیب کنیم میشه هیچکدام! به نظر من همین صحیحه.
(۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۰۳ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط: امروز یکی از اساتید پایگاه رو دیدم، گفتش سوالات امسال جالب بوده !!!!!!!!
(گفتن اسم نیارم)
کلیدها (طبق نطر ایشان):
۱۰۲) ۴ (بین ۲ و ۴ ، ۴ رو انتخاب کرد/ درمورد ۱ گفت این همه قفل زنی خوندید پس چی شد!!!!!)
۱۰۳) ۱ و ۴ ( گفتن سنجش ۴ میزنه برای کلید اولیه، گزینه آخر نیم پیوند بوده اشتپاه تایپ شده! اونایی هم که ۱ زدن نگران نباشن (مثلا خود من))
۱۰۴) ۲ (با هیچ عملگر رابطه ای بدست نمیاد (من که ۱ زدم))
۱۰۵) ۱ (ساده بود)
خلاضه استاد ۲ تا تست (۱۰۲ و ۱۰۴) ما رو غلط اعلام کردن!