بحث در مورد سوالت پایگاه داده ۹۱ کنکور مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
بحث در مورد سوالت پایگاه داده ۹۱ کنکور مهندسی کامپیوتر - navid-p - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ
۱/مزیت بانک شی گرا نسبت به رابطهای؟به نظر من امکان همزمانی پرس وجوها ۲/شماره شناسه پدر فردی به نام ارش کمانگیر:گزینه ۱و۴ ۳/پرس و جویی که در مدل رابطه ای ممکن نیست؟اجداد فرد ۴/در مورد وابستگی بود که جواب ندادم |
RE: پایگاه داده - مازیار صفایی - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: ۱/مزیت بانک شی گرا نسبت به رابطهای؟به نظر من امکان همزمانی پرس وجوها ۱ رو نزدم ۲ همون ۱ و ۴! ۳/ من زدم سن کسانی که اشتباه ثبت شده چون در زبان رابطه ای تابع نداریم. توی SQL تابع داریم ۴ هم نزدم |
RE: پایگاه داده - navid-p - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ)باد نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: ۱/مزیت بانک شی گرا نسبت به رابطهای؟به نظر من امکان همزمانی پرس وجوها اگه منظورت از تابع sum,max,avg که لازم نیست برای این سوال.با استفاده از تاریخ تولد و یک فرمول میشه سن درست رو بدست اورد و با فیلد age مقایسه کرد |
پایگاه داده - shabgard - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ ب.ظ
من زدم مشخصات همسر |
پایگاه داده - LARACROFT0 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ ب.ظ
۲/ که سوال غلط بود گزینه یکسان داشت! |
پایگاه داده - lvlina_r - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۴۹ ب.ظ
من که قاطی کرده بودم، هی این دو تا گزینه را با هم مقایسه می کردم، هی می گفتم چشم های من بی دقته، نمی بینه، با این که می دونستم یک و چهاره، ولی هیچ کدوم را نزدم، یک چی می شد؟؟؟ چرا همزمانی؟؟ |
RE: پایگاه داده - ارمان - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: ۱/مزیت بانک شی گرا نسبت به رابطهای؟به نظر من امکان همزمانی پرس وجوها ۱/ همون ۲/ همون ۳/ همسر آرش ۴/ ۱nf bcnf |
پایگاه داده - f.b - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۲ ب.ظ
سوال اخر فقط در سطح یک نرمال بود؟؟مگر رابطه ای که BCNF هست پس در سطح ۱و ۲و ۳ هم نرماله که این فقط در سطح ۱ نرمال بود |
RE: پایگاه داده - پری - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۲ ب.ظ)f.b نوشته شده توسط: سوال اخر فقط در سطح یک نرمال بود؟؟ منم این گزینه رو زدم |
پایگاه داده - Lantern - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۱۹ ب.ظ
سوال ۱ رو فکر کنم کاهش حجم زدم. سوال ۲ همون ۱ و ۴ درسته ولی نزدم گفتم احتمالاً حذف میشه! سوال ۳ رو سن همسر بالای ۹۰ سال زدم. سوال ۴ رو هم جواب ندادم. |
RE: پایگاه داده - hajar_91 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: ۱/مزیت بانک شی گرا نسبت به رابطهای؟به نظر من امکان همزمانی پرس وجوهاچرا جواب ۳ میشه اجداد ؟ اصلا ربطی به همسر نداشت . من زدم مشخصات همسر ۴ هم زدم ۱nf |
پایگاه داده - deledivouneh - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ ب.ظ
پایگاه داده شی گرا(OODB) مهم ترین مزیتش نسبت به رابطه ای امکان همزمانی پرس وجوهاست. من خودم نظرم اینه چون پروهژه پایانیام پایگاه داده شی گرا بود اینو میگم |
پایگاه داده - sdcsada - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۶ ب.ظ
۱/مزیت بانک شی گرا نسبت به رابطهای؟کاهش حجم ۲/شماره شناسه پدر فردی به نام ارش کمانگیر:نزدم (گزینه ۱و۴) ۳/پرس و جویی که در مدل رابطه ای ممکن نیست؟مشخصات همسر چون بقیه را می شه بدست آورد. ۴/فقط ۱NF چون نه ۲NF و نه ۳NF بود پس BCNF ,4NF هم نیست.اگه اشتباه نکرده باشم EF کلید بود. |
RE: پایگاه داده - k_111 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ب.ظ)hajar_91 نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: ۱/مزیت بانک شی گرا نسبت به رابطهای؟به نظر من امکان همزمانی پرس وجوهاچرا جواب ۳ میشه اجداد ؟ اصلا ربطی به همسر نداشت . من زدم مشخصات همسر همسر را میتوان بدست اورد اول فرزند یک پدر را پیدا میکنم بعد به دنبال والد مونث اون میگردیم سن اشتباه رو نمی توان پیدا کرد |
پایگاه داده - temptemp2 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۳۵ ب.ظ
همسر رو وقتی میشه به دست اورد که فرض بشه حتما بچه ای وجود داره، یعنی تنها در این صورت میشه چون ارتباط بین زن و شوهر (پدر و مادر) از طریق بچه امکان پذیرهستش. برای پیدا کردن سن اشتباه باید تاریخ الان رو داشته باشیم که فک نکنم جبر رابطه این امکان رو داشته باشه، چون بیس ریاضی داره فقط و Current Date و این حرفا نداره |