(۱۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: (18 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: (18 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۰۶ ق.ظ)firouzi.s نوشته شده توسط: بچهها من یه سوال داشتم یه دوستی که رتبه خوبی تو ارشد اورده بهم گفت ساعت مطالعهام رو کم کنم زیاد به خودم فشار نیارم میخواستم بدونم حرفشون تا چه حد درسته
منم ساعت مطالعهام کمتر کردم.... کمتر کردن ساعت مطالعه آدم رو از استرس دور می کنه.... زیاد می خوابم و به مغزم اجازه می دم مطالب رو دسته بندی و لایه بندی کنه....
سعی می کنم آرامش داشته باشم و فقط درسها رو مرور کنم و تست کنکور رو بزنم....
جناب باد فکر کنم یکی از رتبه های خوب امسال و شما بیارین
شرایط همیشه دست آدم نیست.
مثلا موقع آزمون ۱۰۰% اول پارسه من هنوز تازه رسیده بودم به سیستم عامل که مشهد زلزله اومد و نمی دونید چه غوغایی شد... کل بچهها رفتن بیرون و من نتونستم به سوالات سیستم عامل خوب جواب بدم و حتی برگردم یک دور دیگه مشترکها رو نگاه کنم
این جوری شد که درصد مشترکم شد ۳۰%.... در صورتی که من واقعا می تونستم تا ۴۰ یا ۴۵ درصد بزنم.....
شرایط اصلا پیش بینی شده نیست
امیدوارم همه چیز طبیعی باشه و سوالات خیلی حذفی نداشته باشد و زلزله هم نیاد
برای همدیگه دعا کنیم که بتونیم آرامش داشته باشیم....
من همین قدر که بتونم روزانه مشهد قبول بشم راضیم.....
(۱۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ ب.ظ)fe_atash نوشته شده توسط: شما وقتی میخوابید مغزتون مطالب رو دسته بندی و لایه بندی میکنه جدا!؟ خوش بحالتون ...!
مغزه من خوابای ِ اکشن میبینه: -S
خدا کنه امسالم مثه کنکور ۹۰ ،۱۸۰ دقیقه با ۹۰ تا سوال باشه یا ۲۱۰ دقیقه با ۱۱۰ تا سوال .
چون کنکورای سال پیش که ۱۸۰ دقیقه با ۱۱۰ تا سوال بوده....وقت کم مییییییییاد...!
این کار نیاز به تمرین و ممارست داره.... بهترین راه اینه که اجازه بدید مسائل مختلف درسی شما را درگیر خودشون بکنن
باورتون شاید نشه ولی من در خواب فهمیدم چطوری کلاکها رو توی معماری میشمردن
چون ذهنم با این مساله درگیر بود...
شبها قبل از خواب کل درسها رو توی ذهنم می چینم:
مثلا می گم آمار اینو می گه، گسسته اینو و الی آخر....
خیلی وقتها وسط درس خوندن می رم یک کتاب دیگه غیر درسی می خونم که مطالب وارد لایه پایینی بشن و وقتی دوباره بهشون مراجعه می کنم بیان لایه بالایی.... به مغز این آموزش رو باید بدیم که اطلاعات رو بین لایه های مختلف منتقل کنه و هر چه عمیقتر بهتر....
اینها تجربیات خودمه.... نمیدونم پایه علمی داره یا نه.... شایدم رو من جواب داده