۰
subtitle
ارسال: #۱

تست هوش مصنوعی-۹۲سراسری it89(جستجو)
کدام غلط است
حالت شروع باید مشخص باشد
جالتهای بغدی هر حالت باید مشخص باشد
حالت هدف مشخص باشد
هزینه از یک جالت به حالت بعدی مشخص باشد
دوستان در یک تاپیک جواب را ۳ اعلام کردند جون در همه مسایل لزوما حالتهای هدف مشخص نیستند و حالت انتخاب شده برای بسط در صورت داشتن شرایطی که برای گره هدف منظور شده جالت هدف می شود
در کتاب تستی که دارم جواب را ۴ دانسته چون اعتقاد دارد بعضی از جستحوها مانند جستحوی محلی هزینه از یک جالت به حالت بعدی مهم نیست بلکه رسبدن به حالت هدف مهم هست
فکر کنم ۳ درست هست ولی می خواهم بدانم دقیقا جواب سنجش به این سوال چی بوده
حالت شروع باید مشخص باشد
حالت هدف مشخص باشد
دوستان در یک تاپیک جواب را ۳ اعلام کردند جون در همه مسایل لزوما حالتهای هدف مشخص نیستند و حالت انتخاب شده برای بسط در صورت داشتن شرایطی که برای گره هدف منظور شده جالت هدف می شود
در کتاب تستی که دارم جواب را ۴ دانسته چون اعتقاد دارد بعضی از جستحوها مانند جستحوی محلی هزینه از یک جالت به حالت بعدی مهم نیست بلکه رسبدن به حالت هدف مهم هست
۱
ارسال: #۲

RE: 92 it89
(۰۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۱۶ ق.ظ)rad.bahar نوشته شده توسط: کدام غلط استکلید سنجش ۴ هست و به نظر من هم ۴ جواب میشه چون که ما وقتی میگیم جست و جو داریم دنبال چیزی میگردیم و اگه ما ندونیم باید چیو پیدا کنیم پس جست و جو معنی نداره.پس باید هدف داشته باشیم حالا این هدف میتونه کیفی باشه یا کمی.
حالت شروع باید مشخص باشد
حالت هدف مشخص باشد
و همون طور که نوشتی مثال جست و جوی محلی درستی گزینهی ۴ رو نقض میکنه
======
ویرایش:
در بعضی از جستجو ها مانند DFS و BFS گاهی هزینه ی جستجو اهمیت چندانی ندارند.
در کل میتوان چنین گفت : برای تعریف یک مساله "حالت اولیه" "تابع پسین(مابعد)" و آزمون هدف حتــــما باید تعریف شوند . اما بعضی از روش های حل مساله نیازی به تایع هزینه ی مسیری ندارند
۰
ارسال: #۳

۹۲ it89
خوب بعضی وقتها ما هدف داریم اما حالت هدف نداریم یعنی توی هشت وزیر دقیقا نمیدونم هر کدوم از وزیرها کجا قرار میگیرند اما میدونیم که نباید هم تهدید کنند.
توی فوروارد چینینگ هم دیدیم که داشتن هدف الزامی نیست با توجه به جوای یک تست که قبلا تو کنکور اومده بود.
این تناقض چه طور حل میشه؟
توی فوروارد چینینگ هم دیدیم که داشتن هدف الزامی نیست با توجه به جوای یک تست که قبلا تو کنکور اومده بود.
این تناقض چه طور حل میشه؟
۰
ارسال: #۴

RE: 92 it89
من خودم از تست آخر فصل کتاب هوش مصنوعی پوران پژوهش زدم، جواب درست رو گزینه ۳ میدونه، ولی توی کتاب ۱۰ سال کنکور it مال نشر پردازش گزینه ۴ رو جواب درست زده .
به نظر دوستان کدو م درست میگن؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر دوستان کدو م درست میگن؟؟؟؟؟؟؟؟
۰
ارسال: #۵

۹۲ it89
به جواب های مهدیه شادی استناد نکنید قابل اطمینان نیست تناقض زیاد داره در مورد این سوال گزینه ۴ با توضیحات هما درست
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close