زمان کنونی: ۰۹ آذر ۱۴۰۳, ۱۰:۰۵ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
مبانی همراه بخش ریاضیات مطرح میشه و همیشه مورد جفا و غفلت قرار میگیره.من در ازمونها با توجه به اطلاعات فراگیری شده در طی مطالعه ساختمان داده و طراحی به سوالاتش پاسخ میدم.
شما برای خوندن مبانی کامپیوتر(جزء دروس پایه ومهم با توجه به ضریبش) از چه منابعی استفاده می کنید.میشه در انتخاب یه منبع مناسب و جامع راهنماییام کنید؟
*آنچه سرنوشت مان را تعیین می کند ، شرایط زندگی نیست بلکه تصمیم های ماست.*
اصول کامپیوتر ۱
پدیدآورنده: مهدی یوسف خانی، جعفر تنها، احمد فراهی (ویراستار)
ناشر: دانشگاه پیام نور - ۱۹ اسفند، ۱۳۸۶
قیمت: ۳۰۵۵۰ ریال
.
اصول کامپیوتر ۲ (رشته علوم کامپیوتر)
پدیدآورنده: داود کریم زادگان مقدم، مهدی یوسف خانی (ویراستار)
ناشر: دانشگاه پیام نور - ۱۹ اسفند، ۱۳۸۶
قیمت: ۳۷۹۶۰ ریال
مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی (رشته مهندسی کامپیوتر)
پدیدآورنده: مهدی یوسف خانی، جعفر تنها، احمد فراهی (ویراستار)
ناشر: دانشگاه پیام نور - ۱۳ بهمن، ۱۳۸۸
قیمت: ۳۳۰۰۰ ریال
If your success is not on your own terms, if it looks good to the world but does not feel good in your heart, it is not success at all.
(Anna Quindlen)
سلام
چند سالی هست (۳ سال فکر کنم )که دیگه از پاسکال سوال نمی دن. و بیشتر موشوعات به جواب توابع بازگشتی و برنامه C هست . از ++C چیزی تا حالا نیومده مثل کلاس و ارث بری و ...
اشکالات گرامری - تعدا دفعات اجرای دستور - و جواب توابع بازگشتی خیلی سوال می دن و سال پیش پیمایش درخت هم توی سوالها بود.
یک کتاب C بگیرید - من ترجیحا گادفرید رو می خونم چون کامل گفته - و بخونید. بعد کتاب ساختمان داده مقسمی فصل اول و دومش به نظرم کافی باشه.
موجیم و وصل خویش از ما بریدن است / ساحل بهانه ای است رفتن رسیدن است
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.