جامع ترین منبع مبانی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
جامع ترین منبع مبانی کامپیوتر - roz1 - 02 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۰۷ ب.ظ
مبانی همراه بخش ریاضیات مطرح میشه و همیشه مورد جفا و غفلت قرار میگیره.من در ازمونها با توجه به اطلاعات فراگیری شده در طی مطالعه ساختمان داده و طراحی به سوالاتش پاسخ میدم. شما برای خوندن مبانی کامپیوتر(جزء دروس پایه ومهم با توجه به ضریبش) از چه منابعی استفاده می کنید.میشه در انتخاب یه منبع مناسب و جامع راهنماییام کنید؟ |
جامع ترین منبع مبانی کامپیوتر - ronin - 03 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۲۱ ب.ظ
اصول کامپیوتر (۱ و ۲) پیام نور خیلی خوبه |
جامع ترین منبع مبانی کامپیوتر - ف.ش - ۰۳ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۲۷ ب.ظ
کاش یه منبع بود که فقط نکتهها رو گفته بود (یادآوری) میشه از روی این لینک بگین منظورتون کدوم کتابه: :: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: جامع ترین منبع مبانی کامپیوتر - ronin - 04 آبان ۱۳۸۹ ۰۲:۱۶ ق.ظ
اصول کامپیوتر ۱ پدیدآورنده: مهدی یوسف خانی، جعفر تنها، احمد فراهی (ویراستار) ناشر: دانشگاه پیام نور - ۱۹ اسفند، ۱۳۸۶ قیمت: ۳۰۵۵۰ ریال . اصول کامپیوتر ۲ (رشته علوم کامپیوتر) پدیدآورنده: داود کریم زادگان مقدم، مهدی یوسف خانی (ویراستار) ناشر: دانشگاه پیام نور - ۱۹ اسفند، ۱۳۸۶ قیمت: ۳۷۹۶۰ ریال مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی (رشته مهندسی کامپیوتر) پدیدآورنده: مهدی یوسف خانی، جعفر تنها، احمد فراهی (ویراستار) ناشر: دانشگاه پیام نور - ۱۳ بهمن، ۱۳۸۸ قیمت: ۳۳۰۰۰ ریال |
جامع ترین منبع مبانی کامپیوتر - hanif - 06 آبان ۱۳۸۹ ۰۶:۰۳ ب.ظ
من خودم پیام نوری هستم و کلا مخالف کتاب های دانشگاه پیام نور هستم به جز موارد خاص به نظر من به جای اونا می تونید از کتاب های مرجع استفاده کنید |
جامع ترین منبع مبانی کامپیوتر - ف.ش - ۰۶ آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۲۵ ب.ظ
کتاب درس و کنکور C مقسمی چطوره؟/ |
جامع ترین منبع مبانی کامپیوتر - grayman - 07 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۵۵ ق.ظ
سلام چند سالی هست (۳ سال فکر کنم )که دیگه از پاسکال سوال نمی دن. و بیشتر موشوعات به جواب توابع بازگشتی و برنامه C هست . از ++C چیزی تا حالا نیومده مثل کلاس و ارث بری و ... اشکالات گرامری - تعدا دفعات اجرای دستور - و جواب توابع بازگشتی خیلی سوال می دن و سال پیش پیمایش درخت هم توی سوالها بود. یک کتاب C بگیرید - من ترجیحا گادفرید رو می خونم چون کامل گفته - و بخونید. بعد کتاب ساختمان داده مقسمی فصل اول و دومش به نظرم کافی باشه. |
جامع ترین منبع مبانی کامپیوتر - SepidehP - 03 آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ
سلام دوستان سوالات مبانی کامپیوتر فقط از سی هست یا از سی و پاسکال؟ c++ چطور؟ |
RE: جامع ترین منبع مبانی کامپیوتر - zarisa - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ق.ظ
سلام. ببخشید میخواستم بپرسم منابع درس منطق که در دکترای علوم کامپیوتر از ان سوال میشود چه کتابهایی است؟ممنون |