سلام
چند وقتیه یه موضوعی تو مانشت خیلی مشغولم کرده و دنبال یه راهی میگشتم که یه جوری حلش کنم. به این فکر میکردم که حالا مانشت یه سایتی شده که توش پره از رتبه های برتر کنکور و دانشجوهای ارشد دانشگاههای مختلف کشور، ولی کسی که تازه وارد سایت میشه تا نره کارنامه و نتایج نهایی بچهها رو نبینه به این موضوع پی نمیبره!
میخواستم یه موضوع "خود را معرفی کنید" یا یه چیزی شبیهش درست کنم ولی دیدم کسی که همه پست های اون رو بخونه خب سراغ کارنامهها هم میره دیگه! چه کاریه!؟
الان یه پیشنهاد جدید به ذهنم رسیده، خواستم باهاتون(و البته مدیریت سایت) مشورت کنم ببینم چطوره؟
اونم اینه که اعضا لطف کنند به جای عنوان کاربری خودشون رتبه علمی خودشون رو بذارن! همین!
مثلا به جای "قله مانشت را فتح کرده" یا ... مرتبه علمی خودشون مثه "دانشجوی ارشد هوش مصنوعی صنعتی اصفهان" یا اگه رتبه قابل توجهی دارن "رتبه n کنکور ارشد نرم افزار ۸۹" یا هر دو و یا .... بذارن!
این رتبه علمی فقط محدود به کنکور و دانشجوهای ارشد نیست، شما میتونید از رتبه المپیادی خودتون یا مدالهای علمی که کسب کردین و ... استفاده کنید.
اینطوری فکر میکنم اعضا مانشت بهتر به تازه واردها معرفی میشن و اونا هم میفهمن که وارد یه سایت معمولی نشدن!
منتظر نظرات دوستان هستم!
ممنون