(۰۷ آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۱ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: این را از کجا میگین؟ پیامبر نبودا.
سلام به همه دوستای گلم. این جنجالو من به پا کردم بذارید خودمم بخوابونمش.
پیامبری که میگن اسمش در قرآن اومده همون کوروش هست. ضمنا اسم دقیق خود کوروش بزرگ مستقیما نیومده. تنها اسمی با عنوان "ذو القرنین" در قرآن اومده که طبق کتابی که چن سال پیش خوندم کوروش هست.(بعضی از مراجع تقلید هم اینو قبول کردن) . بذارید از جزییات اون کتابه بگذرم ولی کلیاتش اینه.
کتابه میگفت "ذوالقرنین" ممکنه ۳ نفر باشه. ۱) پادشاهی از سرزمین ماد - ۲) اسکندر مقدونی - ۳) کوروش بزرگ
نظریه پادشاه ماد همون اول کار رد میشه. آخه یه سری خصوصیات درباره این شخص و کارهاش تو قرآن اومده. مثلا اینکه به شرق میره و فلان کارو میکنه و به غرب میره و فلان کارو میکنه و سد میسازه و ... .
خلاصه اینکه آخر کار به این نتیجه میرسه که کوروش بزرگ همون ذوالقرنینه. چیزایی هم که گفته معتبره. مثلا یه معنی "قرن" توی عربی "شاخ" هست "ذو" هم که یعنی "۲" . پس یه معنی "ذوالقرنین" "دوشاخ" هس البته نه مثل شاخی که اول کار به ذهن خیلیا میرسه،بلکه شاخی که یکی جلو فرق سر و دیگری پشتش قرار داره. این چند سال اخیر شنیدم یه مدرک از همون دوران باستان پیدا کردن که کوروش بزرگ رو با دو تا شاخ دقیقا به همون شکلی که عرض کردم تشریحش کردن. ضمن اینکه اسکندر...
اوووووووووو بیخیالش . حالا اومدیم کوتاه بگیما . فقط یه چیزدیگه، کوروش بزرگ (بدون تعصب میگم) واقعا بزرگتر از اونی بوده که فک میکنم. مطالعه کنید
منبع: دکتر مرتضی راوندی- دکتر خنجی - دکتر عبد العظیم رضایی در کتاب تاریخ ۱۰۰۰۰ ساله ایران( فوق العاده س حتما بخونید)
حالا دیگه بیخیالش. دیگه بحث مذاکره رو بذارید کنار و فکرتون رو متمرکز درس کنید.