(۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ۰۴:۴۶ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: (13 اسفند ۱۳۹۹ ۰۲:۲۶ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: سمیه
حالا اینا همه به کنار، ولی من مطمئنم این ساسی مانکن از آقای اِبی آتو داره که اینقدر اِبی دوسش داره و باهم دوستن : )))) یعنی ابی چی میبینه توی این ساسی؟
به نظر من آتو نیست. اِبی دقیقا همینه، و با ساسی دارن از سفره پر سودی میخورن که بلاخره هر کی یه چیزی از اون یکی میگیره. من مصاحبه های اِبی رو زیاد دیدم. یک امل بی سواد مطلق در زمینه موسیقی. البته جایی دیدم که پسر اِبی حتی مدیر برنامه ساسی هم هست. اگه اِ بی رو هم دنبال کرده باشید در طی این چند سال از وقتی من یادمه لااقل فکر میکنم ده سالی باشه که عنوان همه ی کنسرتهاش خداحافظی آقای صدا و آخرین کنسرت ابی و اینا بود. فکر کنم ده سال بیشتره هر کنسرتی میده میگه این دیگه آخریشه. تا قبل از کرونا هم دیگه با این آقای خیک روغن کلا رفیق گرمابه و گلستان بودند. پس نا آگاه نیست. همینه واقعا دقیقا در یک کلاس با ساسی هستند. نه بیشتر نه کمتر گرچه خودم از اِبی خاطرات زیادی دارم مخصوصا با آلبوم ستاره های سربی که گرچه فکر میکنم از همون هم بیشتر چیزی نداره واقعا. که اون هم باید قسمت عمده افتخارش رو برای سیاوش قمیشی نوشت.
یادمه سر اتفاقی که شادمهر عقیلی راه انداخت و سایتای ش.ر.ط بندی واینا یه مدتی من یکی از مشغولیتهام این بود که میرفتم کامنتای ملت دل شکسته که البته بدیهیه تظاهری بیش نبود رو توی صفحه عقیلی میخوندم. انگار پیغمبرشون کافر شده بود. بتشون خودش خودش رو شکسته بود. چقدر مردم آه و فغان میکردن که چرا با ما این کار رو کردی. در حالی که من فکر میکنم گناه از عقیلی یا ابی یا ساسی نیست. اینا دارند اجناس دکان خودشون رو میفروشند ما بی خودی حساب ویژه باز کردیم. کجا چیزی جز این ادعا کردند که الان خلافش رو عمل کرده باشند؟
ساسی از اول هم همین بود ابی هم همینطور و بقیه هم همینطور. به نظر من اونجایی ما در حق این جماعت ظلم کردیم که بهشون القا کردیم که در دکان شما باید دوای همه ی دردهای ما باشه. هم غصه هامون رو درمان کنید هم در مسائل سیاسی پیشرو باشید هم نقد اجتماعی کنید و غیره...
که البته توی یه مورد دیگه یه بار در موردش حرف زدیم . دیگه اون موضوع رو باز نکنیم.
من فکر میکنم مثلا ما شجریان رو به زور سیاست مدار کردیم وگرنه این بنده خدا نه اهلش بود نه سوادش رو داشت نه سودی هم برد از این کار. مصاحبه های بعد از ۸۸ رو ببینی میفهمی که چقدر برداشتش از سیاست سطحی و عوامانه بوده( سطحی بودن دلیل بر حق یا به نا حق بودن نیست).
دیدم یه جایی دعوتش کرده بودند به یکی از جلسات دانشگاه هاروارد بود به نظرم مسعود بهنود هم بود و سوالاتی ازش میپرسیدند مشخص بود این آدم داره زجر میکشه. عذاب میدید.
القصه ، ظاهر و باطن همینه. البته حدود اخلاقی در همه یکی نیست کما اینکه انتقاداتی هم از طرف بعضی از خوانندگان بوده و هست و ادامه هم خواهد داشت اما همش یه تعدا واکنش هیجانیه . هیچ مبنای درستی نداره. احساساتی شدند.
نیش عقرب نه از ره کین است. ساسی مانکن همینه از اولش هم همین بوده. قطعا دکانش مشتری های خودش رو داشته که تا الان همچنان میفروشه و از این به بعد هم خواهد داشت. شاید ما مشتریان بلاتکلیی هستیم وگرنه فروشنده به نظر من تکلیف خودش رو خوب میدونه.
(۱۲ اسفند ۱۳۹۹ ۱۰:۲۹ ب.ظ)ele نوشته شده توسط: (12 اسفند ۱۳۹۹ ۰۹:۲۵ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: چرا اینجا دیگه بحث ازدواج نمیشه : ) همه ازدواج کردن یا همه بیخیال شدن : ))))
بیخیال شدیم
خیال چیز بدیه ها. خوبه که بی خیال شدید . خیلی خوبه. میگه خیال بیفته توی دل آدم وجودت رو تسخیر میکنه گوشِت به هیچ دلیلی بدهکار نمیشه. هر درونی که خیال اندیش شد/ چون دلیل آری خیالش بیش شد. فکر میکنم با این توفیق اجباری که نصیب نسل شما شد. کم کم آمار طلاق هم کم بشه!!!!! و در نتیجه بچه طلاق هم کم داریم دیگه و یک عالمه از معضلات اجتماعی به خودی خود حل شد و اصلا صورت مسئله خیلی از گرفتاری ها خودبخود پاک شد