(۲۰ خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۴۸ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: به این دلیل خوب نیست که باید یه دختر به صورت حضوری عاشق بشه یعنی حداقل یکسال با طرف ارتباط واقعی نه مجازی داشته باشه تا بتونه دربارش نظر بده و اگه خوب بود عاشقش بشه در غیر این صورت پسر می زاره میره ، من خودم پسر ببینم یه دختر از طریق فضای مجازی عاشق من میشه می زارم میرم اون دختر قبل من با ده تا پسر دیگه هم دوست بوده و دلیلی نمی بینم باهاش ادامه بدم
تا جایی ک من دیدم ایشونن نگفتن مجازی عاشق شدن. حتا اگه این شرایط باشه بازم نمیتونم بفهمم براساس چه استدلالی اگه عاشق Z شدم قبلش حتما عاشق A-Y هم شده بودم؟
تفکرتون بدبینانه اس , با این طرز فکر کسی که حضوری و به فرمایش شما بعد یک سال عاشقش بشه هم ممکنه در گذشته نسبت به فرد دیگه ای حس مشابه داشته باشه. آدم بدون گذشته وجود نداره حتا اگه اینجوری باشه, با این دید منفی چه تضمینی هست که در آینده چنین چیزی پیش نیاد.
با یه وکیل خانوادگی مشورت کنید میبینید خیلی از خیانتهای بعد از ازدواج رو کسانی(چه خانم چه آقا) انجام دادن که معتقدن قبل ازدواج جوونی نکردن و تازه بعد از ازدواج دنبال رابطه هستن.
نظریه تون در مورد یک سال زمان هم غیر واقع بینانه است. اگر مناسب نیست که خیلی سریعتر از اینا باید تکلیفش معلوم شه. اگرم مناسبه هم اکثر صاحب نظرا میگن ۶ماه.بعدم عشق حساب۲ ۲تا۴تا نیست . شاید بشه گفت اگر این شرایط بود رابطه رو رسمی میکنم ولی برا عاشق شدن نمیشه خیلی شرط گذاشت