(۱۴ آبان ۱۳۹۷ ۰۴:۰۷ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: اتفاقا درست میگید، چند باره میخوام حرمت نفس دکتر هلاکوئی رو گوش بدم و متاسفانه هر بار به خاطر کمبود وقت رد میشم ازش.
کلا داشتن مشکل روانی از هر نظر توی ایران طبیعیه به نظرم
تا اونجا که سرچ کردم گویا ۳ قسمته. قسمت اول رو فعلا گوش دادم و تا حد زیادی نسبت به خودم امیدوار شدم و آموزنده بود از نظر من. مرسی از معرفیش
فکر میکنم جمله ای که بولد کردم جای صحبت داره. تو فکرم بود ولی ترسیدم نتونم مطلب رو درست بیان کنم ولی الان به کمک دوستم میتونم بدون اشکال بنویسم.
احتمالا منظورتون شیوعش بوده.
یادمه قبلا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
زده شده بود که درمورد دوستی که خیلی به سلامت روانشون اهمیت میدن و براش زمان و هزینه صرف میکنن و به مشاور مراجعه میکنن. به نظرم مطلب مهمی بود و با خوندن این جمله یادآوری شد برام.
یه مشکل (از نظر من) خیلی مهمی که جامعه ما تو این مورد داره اینه که از کلمه "روانی" به عنوان ناسزا استفاده میشه و خودش یه دلیل برای ترس از مراجعه به مشاور و روانشناسه. همونطور که کسی میره مطب دکتر با هر تخصصی چیز طبیعی و درستیه رفتن به جلسه مشاوره هم طبیعیه و هیچ موضوع خجالت آوری دربارش وجود نداره.
این نظر هم بود که میشه با خوندن کتاب خودمون راه حلی پیدا کنیم. کتاب میتونه کمک کننده باشه ولی بعضی مسائل خیلی پیچیده ان. خیلی مواقع مراجعه به مشاور واقعا ضرورت داره. مثل این که برا سرماخوردگی عادی درمان خونگی جواب میده ولی صد در صد برای بیماری های پیچیده تر حتما میریم سراغ دکتر متخصص. بعیده پدیده ای پیچیده تر از روان انسان وجود داشته باشه, پس چرا اینجا نریم سراغ متخصص کاردان؟
در مورد شایع بودنش هم من تخصصی ندارم ولی گاهی آمارهای نگران کننده ای رو وزارت بهداشت اعلام میکنه. شاید به خاطر شرایط خاصی که تو این کشور وجود داشته و داره مثل تجربه پدر و مادرای ما از جنگ, ترس و اضطرابی که تحمل کردن و اثری که روی روحیه شون داشته و اثراتی ازش به نسل ما هم رسیده و اگه مانعش نشیم اثر منفیش به آیندگان هم میرسه.
(۱۵ آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۱۴ ق.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: (15 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۵۴ ق.ظ)elect نوشته شده توسط: بعد جن هفته اومدیم۹۰ببینم
چقد غصه دار بود
چرا؟؟من الان چک کردم مجری که فردوسی پور بود.
در مورد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بود.