بعد دوستان داستان اینجوری میشه!!
یکی مثه من میره کارا رو انجام میده، بعد خداشاهده یه پولایی میره توی جیب شرکت ما که اصا من تووش موندم!!
یعنی همه چیز اینجوریه، اونا انگار الکی اونجان کل ایران به دلایل اینچنینی داره داغون میشه.
آها دوتا اداره دیگه یادم اومد، یکیش زیر ساخته(دولتی)،یکیشم شرکت مخابرات!!(اینا دیگه همه همکار و دوست پدرم هستن) یه فارغ التحصیل شریف و دانشگاه تهران و صنعتی داره(آقا) که عالی هست کارشون، باقیشون به درد هیچی نمیخورن.
لیسانس مامایی هم داریم اونجا!!(اپراتوره)
بعد یه خانمی اونجا کار میکرد بهش گفتن برنامه شرکت رو درست کنه،بخدا دادش به یه آقایی که رفیق خودمونه ، کارشناس ارشد نرم افزارم از صنعتی اصفهان گرفته بود اون خانمه!!
خب چرا اینجوریه، وقتی نمیتونید نیاید توی بازار.من الان کار ۳ نفرو انجام بدم باید. حسابداری، نصب و راه اندازی، و تعمیرات تخصصی،
البته یه مدل از آقایونم وجود دارن که از شدت مفت خوری هیچ کاری نمیکنن.همه جا هستن این مدل آدما.میگه فقط بشبنم بهم پول بدن!!
(۰۳ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۷ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (03 آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۱۵ ق.ظ)SamanBeigmiri نوشته شده توسط: من توی بازار که هستم
در حالت فعلی تمام کارایی که خراب شده و پولی که در نمیادش
حداقل جایی که من زندگی میکنم مقصر خـــــانم ها هستند!!!
با نصفِ نصفِ قیمت از صبح تا شب یه جایی میمونن!!
خب خدایی نکنید این کارو!!!
تا یه حدی بهتون حق میدم، ولی این مسئله خیلی پیچیده تر از این حرفاست ! من خودم به شخصه اعتقاد دارم که آدم باید سرش شلوغ باشه تا سالم باشه، اکثر دخترا وقتی که لیسانسشون رو میگیرن، به سمت خانه پدر حرکت میکنن و عملا اونجا خونه نشین میشن، یه عده با سایر مقطع ها خودشون رو سر گرم میکنن. حالا این آدمی که توی خونه نشسته باید یه کاری داشته باشه، از صبح تا شب که نمیشه تو خونه بود! اینجوری میشه که درامد خیلی براش مهم نمیشه و کار رو صرفا به چشم یه چیزی که از خونه نجاتش بده میدونه!
البته کار کردن توی روحیه ادم خیلی تاثیر میزاره و باعث شادابیش میشه.
سن ازدواج رفته بالا متاسفانه، دختر اگه بره سر خونه زندگی خودش، بچه دار بشه و ... دیگه وقتی برای کار کردن نداره (نظر شخصی).
حالا اگه ازدواج کنه، اینقدر مخارج زندگی بالا هست که یه نفر از پسش بر نمیاد، اینجا هست که باز خانم میره کار میکنه تا خرج زندگیشون در بیاد.
همون طور که میبینید، یه سیکل معیوب اینجا داریم که هیچ کاریش نمیشه کرد
والا اینجایی که من هستم تا اونجا که توی دید من هست خانما بازار رو خراب کردن.
خواهش میکنم قیمت رو بالا بگید. چیه عزیز من، فوق حسابداری داری مثلا، یا فوق نرم. چرا با ماهی ۵۰۰ راضی میشی آخه