(۲۷ آبان ۱۴۰۰ ۰۳:۴۸ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (26 آبان ۱۴۰۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: فقط می تونم بگم خیلی خوش شانسه اسکویچ و زمانی یه مربی رو عوض می کنند که تیم نتیجه نگیره الان تیم نتیجه می گیره ولی کیفیت خیلی بالایی از تیم نمی بینیم و مثل فکری هم دوست نداره تعویض کنه ! و فقط مثل گل محمدی نتیجه می گیره !
واقعا منم از این کیفیت از بازی با داشتن خط دفاعی فیکس یووه و اینتر یعنی شجاع و کنعانی و محرمی و محمدی و نور و عزت تعجب میکنم. حالا بگیم اسکوچیچ دفاعی نیست، دیگه با وینگرهای ستارهی سیتی و چلسی یعنی ترابی و قدوس و جهانبخش و قائدی نتونیم تا پای فینال بریم آبروریزی میشه.
بابا سردار و طارمی رو فاکتور بگیری، این بازیکنا توو لیگ درپیت ایران فقط شیر هستند. ترابی و نور رو که حتی عربها هم دیپورت کردند. شجاع توو همون لیگ قطر هم هر بازی سوتی هست. قائدی که فکر میکنید قرار هست معجزه کنه، بازی اول دو گل زد بعدش ۷ بازی آب رو قطع کرده. انصاریفرد توو لیگ یونان توو ۹ بازی ۲ گل زده. قدوس تعویضی تیم چهارده لیگ برتر هست. عزتالهی توو ناکجاآباد داره بازی میکنه. جهانبخش هم که هیچ وقت یه بازی خوب توو تیم ملی نکرده و کیفیت واقعیش همینه. نمیدونم چرا انتظار بالایی از این تیم دارید. ترکیب اصلی بیست تیم برتر فیفا رو ببین بازیکناش کجا بازی میکنند. حتی تیمهای بعد از ایران یعنی ترکیه و لهستان و ... هم به مراتب ترکیب قویتری دارند. رتبهی ایران فقط به خاطر توو آسیا بودنشه. هر جوری حساب میکنم این جور تیما شانس خیلی بیشتری واسه صعود از گروهشون دارند.
البته همون مهدی طارمی هم همچین حلوا حلوا نمیکردن... لیگهای عربی فکر نکنم شاخص خوبی باشن واسه کیفیت بازیکنا... هرچند که اصلاً بحث کیفیت نیست, یا حداقل من ادعای کیفیت بازیکنا رو نکردم اینجا, گفتم بازیکنای
مستعد! (بجز کریم)
اصن ناامیدمون کردی با این کامنت... این بنچمارک فضایی چی بود راه انداختی... بله بازیکنای ایران در حد مثالهایی که آوردی نیستن, چونکه بازیکنای ایرانی در فضای فوتبال اروپا رشد نکردن! به قول فیلیکس ماگات علی کریمی اگه تو اروپا بزرگ شده بود الان باشگاه بایرن توان مالی به خدمت گرفتنشو نداشت! پیرلو مغز تیم ملی ایتالیا بود, کونته خطش زد صرفاً با این دلیل: در اروپا بازی نمیکند!
کسی نخواسته این تیم یه پای فینال جامجهانی باشه
نتیجه مهم نیست برام, رَوَند مهمه
مطالبه سر اینه که آقای اسکوچیچ اگر چیزی نداره به تیم اضافه کنه و شتاب بده -که تا امروز نداشته-, لااقل روند رشد تیم ملی رو ه *****وش به زحمت ایجاد کردو قطع نکنه
مشکل اینجاست که به همه چیز نگاه مقطعی داریم!
روند هم صرفاً به آقای اسکو مربوط نیست, اسکوچیچ سهم خودشو باید انجام بده
وگرنه اون داره تو ساید خودش درست پیش میره
از لیگ دسته یک, پیشنهاد یه تیم ملی مستعدِ حضور در عرصه جامجهانی با این بازیکنای نسبتاً خوب...؛ شما از ساید اسکوچیچ به قضیه نگاه کن تقریباً هیچ نکته منفیی پیدا نمیکنی و بلعکس نشان از جاهطلبی و استفاده از فرصت پیشرفته