(۲۲ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۵ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: بچه ها ، بازی سوپرماریو را یادتون هست ؟ که کوچیک بودیم با دستگاههای میکرو و سه گا بازی میکردیم؟ چندروز پیش یادش افتادم یه سرچی کردم دیدم بازی ویندوزش هم اومده . حتما نصب کنید بازی کنید خیلی حال میده.
تمام کودکی ام با دوتا داداشهام مینشستم نوبتی سوپرماریو بازی میکردیم.صبحها هم زود هرکدوم بیدار میشدیم میرفتیم جلوی تلویزون جا میگرفتیم اون یکی نتونه بیاد. خیلی خوبه .همش این دو روز تو فراغت میرم بازی میکنم ناخودآگاه وقتی اون اون اردکها و میکروبها منو میخورن جیغ میزنم. بعضی کارهایی که در کودکی میکردیم هنوز تو وجودمون مونده. حتما تجربه اش کنید از همه بازیهای امروزی که اومده به بازار قشنگتره.
کیه که با سوپر ماریو خاطره نداشته باشه
بچه که بودیم میرفتیم خونه خالم با دخترخاله ها و پسرخاله از صبح تا شب بازی میکردیم
شب که میشد رو آداپتور میکرو اگه تخم مرغ میشکوندی نیمرو میشد !
تمام ترفندهاشم بلد بودیم
معمولاً هم همیشه از راه مخفی هاش میرفتیم مرحله آخر !
خودمونو خسته نمی کردیم !!!
یکی دو سال پیش بود افتادم هوس دوباره بازی کنم
رفتم سرچ کردم اپ اندرویدش رو گیر آوردم و چند بار تا آخرش رفتم , هنوزم تمام ترفندهاش رو یادمه !
بعید میدونم ترفندی داشته باشه و من ندونم !
ولی تا جایی که یادمه تو میکرو که بازی میکردیم به مرحله آخر که میرسیدیم اون زن سوپرماریو (زنش بود؟ , عمش بود؟ یا غیره ؟ ) بار اول که بازی رو تموم میکردی روسری سرش بود , بعد دوباره بلافاصله که از اول شروع میکردی و به آخر میرسیدی بار دوم روسری سرش نبود ! بی حجاب بود
(۲۳ شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۲۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: این روزها معمولا از این سه تا استفاده می کنم:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هر کدوم امکانات ویژه ای دارن مثلا تو لانگمن اگه کلمه ای متداول باشه با استفاده از علامت های مخصوصی مشخص می کنه (مثل S3) که اشاره به ۳۰۰۰ کلمه پراستفاده انگلیسی داره.
یه امکانی که دو تا دیکشنری آخر دارن، برای کلماتی که چند معنی دارن، حدود هر معنی رو مشخص می کنن. برای مثال ruler دوتا معنی (بی ربط به هم) داره:
بعضی وقت ها این ویژگی کمک می کنه معنی کلمه رو سریعتر پیدا کنید.
حالا که بحث زبان افتاد اینم بگم , این گوگل ترنسلیت جدیداً خیلی خوب شده
جملات رو خیلی بهتر از قبل معنی میکنه
خیلی وقتا که حوصله انگلیسی خوندن ندارم با پلاگین فایرفاکسش (که بهترین و مفییدترین پلاگینی هست که میشناسم) یهو یه پاراگراف رو سلکت می کنم سه سوت معنی میکنه فارسی میخونم !