(۰۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۵۲ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: حالا که بحث آزاد هست
من هم یه سوال دارم که نگرانشم و خیلی دارم اذیت میشم
تا حالا کسی از دوستان دندون عقلشو جراحی کرده ؟ ؟ (جراحی کرده باشه و درش آورده باشه)
تا چند روز بعدش درد داشته ؟ ؟
والا جراحی چیزی نفهمیدم، دردشم کم بود فقط بعدش کمی زق زق می کرد، تازه من هم عصب کشی کردم هم دندون پر کردم هم جراحی دندان عقل.
درد من خیلی کم بود، دکتر به من گفت اگر درد کرد از این قرص مسکنا بخور، منم بعد از جراحی سریع رفتم خریدم همونجا خوردمش!
قرص مسکن بخر بخور.(مراقب باش بهش معتاد نشی! همچنین برخیا حساسیت دارن به برخی قرصا)
اگر استرس داری به دکتر فردا زنگ بزن بپرس ازش، خیلیا این مواقع زنگ می زنند از دکتر می پرسن، ایرادی نداره اصن
(۰۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۵۰ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: اگه دندون عقل رو جراحی کنن حتما بخیه می خواد؟ من از بخیه بدم می آد. اگه بخیه بزنن جاش می مونه؟
دکتر میگه که جراحی بشه یا هنوز زوده یا اگه نیاز نیست، بعضیا دندونشون میره زیر پست و باید پوست شکافته بشه، واسه اونا بخیه می زنند. بخیه داخل دهانه، نه جاش نمی مونه :دی
واسه من یکیشون زیر پوستی نبود(جراحی نرم) بدون بخیه کشید، دکتره یک دختر خانم بود، داشت کشتی می گرفت با دندون، اونقدره خندیدم، بیچاره زورش نمیرسید به دندون، هر ورجه وورجه میرفت، عین فیلما با چیزی شبیه به انبردستی کشید بیرون!!