(۲۴ مهر ۱۳۹۸ ۱۱:۱۹ ق.ظ)Mehran jam نوشته شده توسط: چرت چرا میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
کامپایلر کجا برای معماری کامپیوتر بکار میاد ؟؟؟؟!!!!!! ما که تو کارشناسی اصلا نه این درس نه پایگاه داده نه هوش رو پاس نکردیم و اصلا تو درسامون نداشتیم اینارو .... اگه لازم بود خب میذاشتن برامون .....
یعنی تا الان که داوطلبای معماری کامپیوتر کامپایلر نمیخوندن تو رشته شون مشکل داشتن و ضعیف بودن ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
یکی از دروس کارشناسی ارشد معماری کامپیوتر رو بهم بگو که توش مبحثی از کامپایلر یا پایگاه داده وجود داشته باشه .....
اگه فقط یه جا باشه که تو ارشد معماری کامپیوتر طرف باید sql حتما بلد باشه من حرفتو قبول میکنم .....
از یه حقیقتی خوشت نمیاد حتما باید ادبت رو به رخ میکشیدی؟ و اما جواب دونهدونه سوالاتت.
"کامپایلر کجا برای معماری کامپیوتر بکار میاد" این سوال ۲۰-۱۰ سال پیش شاید معتبر بود، ولی الان نه. این مقالهی ۲۰۱۲ با بیش از ۴۰۰ سایتشن رو یه نگاه بکنید ببینید کامپایلر کجای معماری به درد میخوره..
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بله منم این درسها رو پاس نکرده بودم و دورهی دکتری مجبور شدم خودم مرور کنم. کار درستی کردند گرایشها رو حذف و این درسها رو جزو اختصاصیهایی که همه میتونند (یا باید) بردارند گذاشتند. کامپیوتر ساینس الان کاملا interdisciplinary شده و تغییر چارت نیاز بود.
اولا اینکه در ارشد چارت تعیین میکنند که کی چی برداره یا برنداره خودش اشتباه هست. ثانیا نصف بیشتر کسایی که ارشد معماری قبول میشن مثلا VLSI برنمیدارند، پس یعنی VLSI کلا به درد معماری نمیخوره؟ یا مثلا قبلا انتقال داده و مدار الکتریکی جزو درسهای کنکور بود، کدوم بنیبشری توو ارشد انتقال داده کار میکرد یا الکتریکی استفاده میکرد. درسهایی که شما واسه کنکور تست میدی واسه چیزایی هست که انتظار میرفت یاد گرفته باشی و بخشی از اونها در ارشد به دردت میخوره، لزوما قرار نیست از همهشون استفاده کنی. پیپرهای ۵ سال اخیر کنفرانسهای معماری رو نگاه کنی بیشتر از ۹۰ درصدش در مورد neural network acceleration و security و near memory computing و ... هست که اولی و دومی باید هوش و کامپایلر و معماری پیشرفته بلد باشی ولی واسه دومی سواد basic از VLSI کفایت میکنه.
"یعنی تا الان که داوطلبای معماری کامپیوتر کامپایلر نمیخوندن تو رشته شون مشکل داشتن و ضعیف بودن ؟"
نه چون تا الان همه نیازشون نمیشد ولی باید به ترند کلی نگاه کرد. الان ترند به سمتی هست که هوش و یادگیری ماشین همه جای معماری کامپیوتر رو گرفته پس نیاز به تجدید نظر هست. انتقال داده و مدار الکتریکی مال ۵۰ سال پیش بود. البته شما احتمالا الان میتونی یه PCB بزنی و دفاع کنی ولی من صحبتم علم روز هست. در یک چیز هم که میخوایم شبیه بقیهی دنیا بشیم مقاومت میکنید.
و اما سوال آخرتون، این هم یک نمونه پیپر در یک فیلد داغ معماری کامپیوتر که نیاز به سواد دیتابیسی داره:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در VLDB هم چاپ شده (اگه میدونید VLDB چی هست). یعنی کسی که سواد مقدماتی دیتابیس داره و معماری رو در حد پیشرفته بلده، به راحتی میتونه بهترین مقاله رو در بهترین کنفرانس بده و چیز ملموسی به علم اضافه کنه.