(۲۵ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۱ ب.ظ)amir_bolury نوشته شده توسط: انتشارات نصیر آقای اجلالی که برای معمار ی نوشتید جزوه ایشون هست یا حل تسته یا کتابه؟ من دنبال یه کتاب تستی برای معماری میگردم که جزئی توضیح بده کتاب پوران به نظرم تستایی که فهمش راحتتره رو خوب توضیح میده ولی بعضی از تستای سختو دیدم اصلا جواب قانع کننده ای نداده(یا اصلا جواب نداده!!)
با سلام
نقل قول از رتبه ۸۲ نرم افزار سال ۹۵:::::معماری:کتاب پوران پژوهش به علاوه ویس ها و جزوه دکتر اجلالی ترکیب خیلی خوبی شد
برای دیدن لینک مصاحبه ایشان
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نقل قول از رتبه ۱۱۱ نرم افزار سال ۹۵:::::معماری -----------> کتاب مناسبی فعلا موجود نیست /جزوات درسی دکتر اجلالی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
نقل قول از رتبه ۴۳ نرم افزار سال ۹۳:::::معماری:جزوه دکتر اجلالی و بعضی مباحث کتاب پوران.
نقل قول از رتبه ۸۲ نرم افزار سال ۹۳::::معماری : برای این درس نیز از جزوه و ویس استاد نصیر استفاده نمودم و
آن نیز بی نظیر بود. برای تست از بانک تست پارسه استفاده کردم. برای تست از کتاب تست نصیر استفاده کنید.
برای دیدن مصاحبه ایشان
در نهایت اینکه اکثرا، پوران فیلمهای استاد گودرزی و جزوات دکتر اجلالی رو توصیه کرده اند. گفته شده جزوه!!!
و اینکه خودم به شخصه فیلمهای استاد گودرزی رو از مکتب خانه دانلود کردم که خیلی جزئی درس میدن ولی
فعلا موفق نشدم کتابا رو تهیه کنم، پس شخصا نمیتونم نظر بدم. فکر کنم نظرات رتبه های برتر نظرات پخته تر و
دقیق تری باشه