سلام
سپاس از کار خوبِ کاربر "دختر مهربان"
CLRS رو نمیخواد کلا بخونید و حتی کتاب نیپولیتانم نمیخواد ، البته اگر مدرسان میخونید برای درس طراحی الگوریتم.(من پوران رو ندیدم) اما مدرسان شامل هر دو درس از هر دو منبع هستش.
برای ساختمان داده مدرسان کتابش خیلی به درد نخوره،خیلی زیاد اشتباه داره،خصوصا قسمت درخت آرایه و صف رو هم گیج کننده درس داده.
معماری هم میگن پوران و فیلم های گودرزی، هر دو درستن اما خود آدم باید سوالات رو حل کنه حتما.و برای حل سوالات بدون نگاه کردن به جواب وقت بگذاره.
بعدش هیچ توضیحاتی از حافظه نانو نداره که میتونید از مدرسان بردارید.درسنامه مدرسان خوبه اما باز گیج کننده س.بعدش خود همین مدرسان حافظه همپوشان نداره که پوران اونو داره.
یه قسمتی که خیلی حساسه اون قسمت ورودی/خروجی هستش(سوال تعریفی میاد ازش) و انواع حافظه ها و اینا که من خود سخت به دنبالشم که منبع محکمی براش گیر بیارم، پترسون هم که میخوندم زیاد متوجه نکته ی خاصی نشدم.
پایگاه داده هم پیشنهاد من پارسه هست به هزارو یک دلیل محکم که یکیش تصویر سازی ذهنی برای کسایی هست که هیچ درکی از پایگاه ندارن، اما غلط زیاد داره توش و اون غلطا رو میشه از مدرسان یا رانکوهی صحیح کرد.رانکوهی که میگم جا نخوردید نهایتش ۴ صفحه س ، حتی از نت هم میشه درشون بیارید. یکیش روابط ارث بری هست و دیگری تبدیل رابطه به جدول و چند دستور SQL که پارسه توش اشتباه داره.
کسی که پارسه رو خونده کامل و یادش گرفته بار دوم مدرسان رو باهاش موازی کنه، پارسه میخونی مثال های مدرسانم حل کنید شبیه تست زدن یا حل مثال بیشتر میشه.
اون هوش مصنوعی هم من واقعا نمیدونم چه نظری بدم
{درگیرشم خودمم}
آها برای گسسته هم بپرسید من تقریبا کتابا رو خوب نگاه انداختم.به جز پوران مدرسان بعضی جاهاش توی گسسته واقعا کارش درسته و همون تصویر سازی لازم رو میکنه، گسسته پارسه هم ندیدم کلا
البته اینا نظر من بود، میتونه خیلی هم اشتباه باشه