من کتابای پوران رو دارم میخونم تستای آخر هر فصل رو که نگاه کردم متوجه شدم اکثر سوالات مربوط به کنکور سراسری هستش و از دانشگاه آزاد خیلی کم سوال حل کرده و همینطور که میدونین کسایی که میخوان کنکور آزاد شرکت کنن اکثر سوالات مربوط به سال های قبل یا مشابهش رو میدن اما متاسفانه تو کتاب پوران اصل رو سراسری هستش و بنظر من اصلا برا آزاد تستاش جالب نیست
کسی سوالات کنکور دانشگاه آزاد از سال ۸۵ تا ۹۰ رو داره آپلود کنه و ما دعا کنیم براش!(البته با حل تشریحی)
اگه یه کتاب بخوام بگیرم که سوالات چند سال قبل دانشگاه آزاد توش باشه با حل تشریحی چه کتابی مناسبه؟ من دیروز رفتم کل دزفول رو گشتم اما کتاب مقسمی رو همه داشتن که فقط سوالات دولتی توش بود
یه نکته دیگه که براش بعدا یه پست میزارم اینه که:
من قبلا بعضی از کتابای آقای مقسمی رو کامل خوندم مثل مدار یا ساختمان داده یا سیستم عامل
الانم دارم همین کتابا رو میخونم البته نوشته آقای یوسفی انتشارات پوران
متاسفانه این آقای یوسفی بسیار بد توضیح داده نسبت به مقسمی باور کنید اینو با قاطعیت میگم اگه یکم پایتون ضعیف باشه اصلا نمیفهمی بعضی جاها چی میگه اما همون مبحث رو نگاه مقسمی که میکنی انگرا برات قابل فهم میشه نمیدونم شاید چون من قبلا کتابای مقسمی رو خوندم با نکاتی که ایشون درس میده بهتر درک کنم اما یه پست میزارم همراه با عکس فصل اول مدار تبدیل مبناها شما نگاه کتاب عکسی که از مقسمی میگیرم بکنین و مال یوسفی رو هم نگاه کنید بعد خدایی ببینم بازم از یوسفی طرفداری میکنین و میزنین تو سر مقسمی!!!!!!!
نمیدونم چرا تحت تاثیر جو اینجا رفتم کتابای پوران رو خریدم اما الان خیلی پشیمونم
هرچند هدف اصلی من کنکور آزاد هستش اما اگه دولتی هم قبول بشم که چه بهتر ولی خدایی اول یه چیزی رو تجربه کنین بعدش بیاین بگین این منابع رو بخونین
نه این که تحت تاثیر تبلیغات قرار بگیرین