(۱۲ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۵ ب.ظ)darush12 نوشته شده توسط: lol...lol...lol
پیشنهاد میکنم چه دوستانی که شریف قبول شدند و چه شریفی های سابق و بقیه دوستان این مطلب را بخوانند.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
از دوستان خواهش میکنم نوشته های این متن رو نخونند
منظورم با شما آقا darush12 نیستا
با کسی هست که تو این سایت مصاحبه ش رو نوشته
ایشون راه رو کج رفته، از اردو صحبت کرد، از رابطه ها صحبت کرد، از جنس مخالف و سیگار و همه و همه
اما در مورد درس خیلی کم صحبت کرد
دوستان خواهش میکنم توی محیط دانشگاه دنبال این چیزها نباشید، مگه شما میرید دانشگاه که ببرتون اردو و اونجا بهتون بد بگذره یا نگذره. توی دانشگاه ما بودن کسانی که مسئول انجمن علمی دانشگاه بودن و همش دنبال سمینار و این چیزها بودن و الان بعد از ۴ ۵ سال از فارغ التحصیلی بیکار هستن، اما کسانی که آروم بودند و یه گوشه آروم به دور از حواشی درس میخوندند، الان واسه خودشون نه که شخص خیلی مهمی اما درخور خودشون شدند.
توی دانشگاه فقط درس بخونید، چیزهای جدید یاد بگیرید، اگه اردو و تفریح جاش توی دانشگاه بود دیگه نمیگفتن "دانش"گاه میگفتن "تفریح"گاه. این دوستمون راه رو اشتباه رفته. از ایشون یاد نگیرید.
------------------
در ضمن من دورادور این ۶۶۶ یا همون آقاعقیل رو میشناسم، البته بعید میدونم من رو بشناسه. ایشون دانش خوبی توی کامپیوتر داره و واقعا
تک نفری هست که من توی عمرم اون رو قبول دارم، خیلی
سریع و باهوش و البته خوش اخلاق و خوش خنده هست (بچه های شریف میرسن به حرفم). دوستاش بهش میگفتن خدا
. از بس تقلبی میرسوند اینو تو راهرو میشوندن واسه امتحانات (یعنی کاملا جدا از همه بچه های آیتی).
توی امتحان معماری یادم نمیره از ۱۰۰ نمره ۷ تا پسر شده بودن ۹۶، جالب اینجا بود که صحیح و غلطها هم مثل هم بود. استاد معماریشون میگفت چیکار کنم باهاش
چقدر که میخندیدیم.
یه بار هم درس نظریه زبانها بخاطر تقلبی رسوندن دو نمره پایان ترم ازش کم کردن که خیلی ناراحت شد که البته حقش بود.
. سرجلسه گرفتنش سخت بود، همه اساتید بعد از جلسه میفهمیدن چی شده
سعی کنید ازش چیزای مختلف یاد بگیرید، ازش خوندن رو یاد بگیرید تا اینکه تو این فروم مشغول دعوا باشید
بازم میگیم دایما مطالعه کنید که بعد که مثل من رفتید سرکار خیلی مشغول میشه فکرتون و بعدا حسرت میخورید. فقط درس بخونید و یاد بگیرید مستقل از هر دانشگاهی