(۳۰ آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۴۷ ب.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط: (30 آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ب.ظ)tondar.sal نوشته شده توسط: سلام خدمت تمام دوستان عزیز
من پارسال ارشد غیر انتفاعی قبول شدم و خیلی حالم گرفته شد تا اونجایی که بیخیال ارشد شدم وبه فکر سربازی افتادم ولی حالا وقتی میبینم که میتونم دوباره ارشد بخونم و رتبه بهتری از پارسال بیارم. دوباره به فکر ارشد افتادم حالا یه مشکل دیگه که دارم سربازی که افتادم توش و نمیدونم چجور باهاش کنار بیام حالا خواستم ببینم کسی میشناسید شرایط منو قبلا داشته یا نه که اگر ارشد امتحان بدم وقبول بشم وضعیت خدمتم چی میشه؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ابدا جای هیچ نگرانی نیست
اگه من به جای شما باشم : دفترچه خدمت رو پر کن و با خیال آسوده برای کنکور بخون اگه قبول شدی سعی کن قبل از اینکه اعزام بشی منتظر قبولی باش
(تو تجربه خدمتیم زیاد دیدم کسایی که وسط خدمت قبول شدن و دوباره بعد با مدرک ارشد برگشتن خدمت براشون خیلی سخت بود و اینجا جاش نیست که بیشتر از این درباره مشکلات بچه های اعزام مجدد بحث کنیم) اگه در حین خدمت تهران شریف یا امیرکبیر قبول بشی یکم ارزششو داره که خدمتو ول کنی در صورت قبول نشدن در این دانشگاهها باز هم جای هیچ نگرانی نیست بخون برای بعد از خدمت، دوستای خیلی زیادی داشتم که دقیقا امروز خدمتشون تموم شد ۱ ماه بعد دانشکاه تهران ارشد قبول شدن بعد از اون کمبریج پذیرش و....
اصلا از خدمت نترس اینو بدون اگه سخت نگیری بدترین جا هم اگه بیوفتی بعد از ۲۰ روز برات عادی عادی میشه به نظرم آدم تو خدمت نمیتونه کار یاد بگیره(البته اگر جاهای بد بیفتی
) ولی هرجا تقسیم بشی مهم نیست اینو بدون بهترین کاری که تو خدمت میتونی با آرامش تمام انجام بدی درس خوندنه
هر چقدر هم که سختگیر باشن وقتی ببینن آخر وقت غروب موقعی که همه دارن سیگار میکشن و تو سر و کله همدیگه میزنن تو داری درس میخونی و برنامه داری یه حساب دیگه روت باز میکنن و هواتو دارن شک نکن.
دیگه اگه انصافا درس خوندن دوست داشته باشی(که البته برای ادامه تحصیل این شرط لازم هست) در بدترین حالت هم به محض اینکه خدمتت تموم شد تو بهترین دانشگاههای تهران قبولی اگه خوش شانس تر باشی که قبل از ورود به خدمت میری دانشگاه
موفق باشی