(۳۱ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۱ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (30 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ب.ظ)bagbagoo نوشته شده توسط: این آدم دو زار سواد نداره.من باهاش درس داشتم.کل دانشگاه رو عاصی کرده بود آخرش هم آموزش دانشکده مجبور شد اخراجش کنه.
من اصلاً نمیدونم ایشون چجوری تدریس میکنه ولی مطمئن هستید که سواد نداره!؟ تعریف شما از سواد چی هست؟ کافی هست رفرنسهای مقالههاش که اسم اول هم بوده رو نگاه کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
آموزش کدوم دانشگاه یه دانشیار رو اخراج کرد؟ البته که تخصصش هوش مصنوعی و ویژن هست و عجیبه ساختمان داده و الگوریتم تدریس میکنه ولی با این حساب پس دکتر قدسی هم بیسواد محض هست چون به هیچ وجه خوب درس نمیده.
تدریسش در حد روخونی از کتاب هورویتز و CLRS هست.
خب همین که ایشون به قول شما تخصصش هوش مصنوعی و ویژن هست و ساختمان داده و طراحی الگوریتم تدریس می کنه (و البته این امر به قول شما عجیبه) خودش نشون دهنده این مطلب هست.(بنده عرض کردم با ایشون درس داشتم اونم سه ترم متوالی پس قدر مسلم بدونید از روی هوا نظر نمیدم).
در مورد دانشگاه هم دانشگاه علم و صنعت بوده و ایشون به دلیل نارضایتی بیشتر دانشجویان (در حدی که یادم میاد جلوی در دانشکده اعتراض خیلی شدیدی به این مساله شد اونم بعد از چند ترم که تحملش کردیم) و مسئولین آموزش قول دادن عذرشو بخوان و این کارو هم کردند هر چند که به درد یکی مثل من نخورد چون من دیگه از ترم بعد با ایشون درس نداشتم.
ببینید من در مورد دکتر قدسی چیزی نمیدونم و قصد توهین هم ندارم اما به نظرم ایشون هم اسم در کردند.یه کتابی منتشر کردن و چون خودشون بنا به دلایلی طراح سوال بودند کتابشون و خودشون سر زبونها افتادند.متاسفانه توی ایران شور هر چیزی رو درمیارن.این همه دانشگاه و این همه استاد دانشگاه وجود داره چرا باید فقط ایشون (و احیانا یکی دو نفر دیگه) طراح سوالات باشند اونم برای سالیان متمادی؟آیا غیر از ایشون استاد دیگه ای نداریم توی این مملکت؟؟؟
از شما که خودتون دانشگاه شریف درس خوندید می پرسم آیا غیر از دکتر قدسی استاد دیگه ای این دروس رو در دانشگاه شریف تدریس نمی کنه؟چرا باید فقط ایشون طراح سوال باشند؟غیر از اینه که معروف شدند و سازمان سنجش هم به دلیل همین معروفیت ایشون ازشون به عنوان طراح سوال استفاده می کنه؟یعنی هیچ کس حتی در خود دانشگاه شریف در حد ایشون وجود نداره؟
نمیخوام بحث رو کش بدم اما باید قبول کرد که تدریس مقوله ای هست که هر کسی از پسش بر نمیاد و نباید بره سراغش.برای تدریس، فرد باید قدرت بیان بالایی داشته باشه تا بتونه برای کسی که اولین باره اون درس رو داره میخونه خوب توضیح بده و مطلب رو انتقال بده تا طرف متوجه بشه.حالا شما بگو دکتر قدسی خدای علم کامپیوتر، اما وقتی نتونه تدریس کنه و کتاب خوبی بنویسه با عرض معذرت از نظر من برای منی که میخوام کنکور بدم دو زار ارزش نداره.
اگر ایشون (دکتر قدسی) خوب تدریس نمی کنند پس نباید تدریس کنند و نباید به خودشون اجازه بدن این کارو بکنن.اگر سوادشون در حد بالایی هست باید صرفا وارد مقوله تحقیقات در زمینه علوم کامپوتر بشن و در آزمایشگاهها مشغول به کار بشن (نوآوری و اختراع داشته باشن) در تما دنیا دانشمندان هر علمی همین کار رو میکنند (البته اگر ایشون علموشن در حد دانشمندان علوم کامپوتر باشه که اینو دیگه من نمی دونم).
یادتون نره ما اینجا به عنوان داوطلبین کنکور ارشد دور هم جمع شدیم و هدفمون کسب رتبه خوب و قبولی در دانشگاه است.هر کتاب یا استادی که بتونه ما رو به این هدف نزدیکتر کنه و ما رو در رسیدن به هدف اولیه مون که همون قبولی هست کمک کنه (چه با کلاس چه با کتاب) از نظر من ارزشش از صد تا دانشمند علم کامپیوتر بیشتره حتی اگر اون استاد یک دونه رفرنس هم نداشته باشه.
در پایان عرض کنم که بنده ممکنه لحن سخنم یک مقدار تند باشه اما به هیچ عنوان قصد توهین به کسی رو نداشته و ندارم.فقط اون چیزی که فکر می کنم درست هست رو عنوان می کنم.اگر دوستان فکر می کنند بنده اشتباه می کنم لطفا با دلیل بنده رو از این اشتباه مطلع کنند.