[/quote]
من نمی تونم راهنماییتون کنم ولی در ادامه صحبت هایی خواهم داشت شاید به دردتون خورد ...
تو مسیر زندگی ما انسان ها همیشه دنبال پیشرفت و تحول هستیم و از یکنواختی نفرت داریم این موضوع برای کسانی که تو محیط کار قرار می گیرن بیشتر نمود پیدا می کنه تصور کن تو شرکتی داری کار می کنی که همه دارن پیشرفت می کنن پس وجدان آدمی به خودمون اجازه نمی ده که ما بیکار بشینیم و حتی به اجبارم شده ما هم باید خودمون رو بکشونیم بالا اما مشکل اصلی اینجاست که ما زندگی رو و مسیر زندگی رو برای خودمون روتین کردیم مثلا اگه سن رفته بالا دیگه درس خوندن فایده نداره یا سن رفته بالا وقت ازدواج گذشته کلا یاد گرفتیم با حرف مردم زندگی کنیم ...
شما می تونید به دور از همه ی این حاشیه ها اون چیزی که دلتون می خواد دنبالش باشید شاید تو ارشد خوندن چیزی نباشه و شایدم بعد از خوندن ارشد نتونید اون کاری که می خوایید رو پیدا کنید ولی اینکه سرکوب کردن اون چیزی که بهتون انگیزه می ده قضیه رو بدتر می کنه پس اگه از من می شنوی برو ارشد بخون ...
منابع گرایش ها هم با هم فرق می کنه ولی در کل تو مصاحبه های بچه ها تو همین سایت وجود داره منابع محدوده زیاد سخت نگیرید یا کتاب های پوران پژوهش هستش یا کتاب های پارسه زیاد فرق نمی کنه بیشتر به تست زدن شما بستگی داره ...
اینم که گفتید تنها زندگی می کنید بگم که دیگه همه تنها زندگی می کنند اگر پیش خانوادشون باشن ولی دلشون تنها است
[/quote]
===================================
خیلی ممنونم ازتون که برام وقت گذاشتین
من امسال سه سری از درسها رو واقعا از شدت علاقه مسلط شدم مابقی رو فرصت نکردم بخونم البته دوستان بشدت از سختی کنکور نقل قول میکنند...
اما قسمت من نبود ازمون بدم
من همونطور که اول کار عرض کردم واقعا دوست دارم ارشد بخونم حسرت بدلم نمونده نمیدونم چرا احساس میکنم حرف دلمو شما به بیانی دیگر زدین
اگر ایده ایی به ذهنتون میرسه خواهش میکنم کمکم کنید من چطوری میتونم تهران قبول بشم واقعا تو بعضی درسها مثل سیستم شبکه گسسته هوش منبع خوبی پیدا نکردم
امیدوارم اگر ارشد قبول شدم تغییری تو زندگیم رخ بده
برای شما هم موفقیت میکنم
خیلی ازتون ممنونم
(۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۰ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: سایر دوستان بهتر میتونند بهتر و جزئیتر راهنمایی کنندی ولی به نظرم در گرایشهای فناوری اطلاعات "به طور نسبی" راحتتر بتونید پایهی ضعیفتان (طبق گفتهی خودتون) رو جبران کنید، تعداد دروس هم کمتر هست. در این سایت هم افرادی هستند از رشتههای دیگهی لیسانس تونستند دانشگاههای بسیار خوبی قبول بشند.
ضمناً هیچ جا به مدرک کار نمیدند و در کنارش باید تخصص یاد بگیرید. اما متأسفانه یا خوشبختانه، حضور در تهران فرصتهای شغلی بیشتری جلوتون باز میکنه.
در آخر، نام کاربریتون خودش داره تلقینِ شکست میکنه. تغییرش بدید به چه میدونم sedulous و ...
ممنون از شما
من امسال ازمون ایتی نتونستم بدم اما مهندسی نرم رو بودم ومتاسفانه تو شوک روز قبل بودم وقتی یخم باز شد که وقت داشت تموم میشد
در کل تجربه خوبی بود
بابت وقتی که گذاشتین و راهنماییتون متشکرم
توکل بخدا
راجع به نام کاربری فقط نام نیست واقعا در عمل هم چنین هست...
چطوری تغییر نام بدم میشه؟
من تازه عضو شدم زیاد وارد نیستم
مرسی