به نظر بنده ارشد در دو حالت خوبه:
۱-شاغل باشی و گرفتن ارشد باعث ترفیع رتبه ت تو اون شغل بشه
۲-واسه ادامه تحصیل و گرفتن دکترا به ارشد نیاز داشته باشی
.... درغیر اینصورت تخصص شماست که حرف اول رو میزنه.مثلا برنامه نویسی، شبکه و....
حالا اینکه دوستان پرسیدن کدوم دانشگاه خوبه آدم درس بخونه، به نظرم بستگی به این دو حالت مذکور داره. اگه مثل من شاغل و متاهل باشی، که تو هر دانشگاهی بخونی فرقی نمیکنه. بهتره همون سال اول هرجا قبول شدی بری.
اما اگه باز هم مثل من قصد ادامه تحصیل داری، بهتره بری یه دانشگاه خوب. چون موقع مصاحبه دکتری، (مخصوصا مصاحبه بدون کنکور)، دانشگاه محل تحصیل خیلی خیلی مهمه. ضمن اینکه داشتن اساتید خوب و همکلاسی های خوب، مستعد و درس خون در شما اثر میکنه. (کلا جو رقابت و درس خوندن و مقاله دادن باعث رشد آدم میشه). مهم تر از همه اینکه احتمال موفقیت شما در کنکور بعدی هم بالاتر میره.
متاسفانه بنده به دلیل شاغل و متاهل بودن و ضعیف بودن پایه (به خاطر ضعف خودم و همچنین دانشگاه مقطع کارشناسیم که پیام نور بود)، نیاز بود که چند برابر دیگران تلاش کنم، کلاس کنکور برم و چند بار کنکور بدم که این کار رو نکردم و با ۵ ماه خوندن یه رتبه ضعیف (۱۶۰۰) آوردم و رفتم دانشگاه غیرانتفاعی
جالب اینکه که تو تکمیل ظرفیت هم رتبه های ضعیف تر از ما هم اومدن و بهمون اضافه شدن. باز این موضوع خوب بود چون در مجموع تعداد ما ۲۱ نفر بود (در گرایش تجارت الکترونیک)، اما سال بعد....
دانشگاه در یک حرکت انتحاری، ظرفیت خودش رو ۴برابر کرد
یعنی ۸۰ نفر رو در دو گرایش تجارت الکترونیک و امنیت پذیرش کرد. یعنی هرکی تو کنکور ثبت نام کرده بود اومد تو دانشگاه
تازه فهمیدم من که دانشگاه خوب قبول بشو نبودم، همون بهتر که یک سال اضافه تر نموندم و همون سال اول ثبت نام کردم
فقط مشکلم کنکور سخت دکتری و درد مصاحبه است
فعلا دارم رزومه جمع میکنم. چندتا مقاله ی کنفرانس معتبر مثل انجمن کامپیوتر تو کارناممم هست. فعلا هم درگیر مقاله ISI هستم