(۱۱ مهر ۱۳۸۹ ۱۰:۵۹ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: مگه قراره هر کسی کلاس می ره هزینه هاشو برگردونه؟ جالبه! یعنی از همون اولی که کلاس می رفته به فکر برگشت هزینه کلاس هاش بوده؟ گویا ملت به خاطر اینکه ایشون کلاس رفتن دیگه باید محروم از جزوه و کلاس و غیره بشن!
فعلاً که نیازی به خرید جزوهها و صداهای این آقا نداریم، با همت دوستان مانشتی می تونیم همه جزوات و اصوات رو جمع آوری کرده و واسه همیشه به این بازار سیاه و حتی کثیف پایان بدیم. از سادگی بچه های کنکوری و بخصوص شهرستانی چه سو استفادهها که نمی شه.
آقای محترم بازار سیاه کیلو چنده؟ چه ربطی داره که بنده کلاس رفتم و دیگران باید از داشتن این جزوات محروم باشن؟ اگر اینطوری بود که ۳۰ تومان نمیدادم مثل خیلی سایت های دیگه ۱۰۰ تومان ۲۰۰ تومان میگرفتم با اون جزوات داغونشون تا کسی نه بتونه استفاده کنه و اگرم خرید کلی سود به من برسه...
در مورد کتابها هم بگم که اسکن کتاب دکتر حقیقت با اجازه خود ایشون بوده و خودشون بودن که گفتن هر جقدر خواستین کپی کنین مشکلی نیست (دقیقا با این لفظ گفتن که تو دزدی من هم شریکم و دزدیهارو به کل پایه ام)
اینطوری هم که میگین سر کنکوریها و شهرستانیها رو کلا میزارن از خود کسانی که جزوات رو میخرن سوال بپرسین خیلی خیلی راضی هستن . کاش این پست رو تو بلاگ خودم زده بودین تا خود کسانی که جزوات رو ازم خریدن به خوبی جوابتون رو میدادن!!!
دوست دارم یه کامنت به همین صورت تو بلاگم بزارین تا جواب بچه شهرستانی هارو بخونی...
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حالام میگم در صورتی که جزوات در سایت شما (خصوصا سایت شما!!!!) پخش بشه به مشکل بر میخوریم!!!
موفق باشید...