(۱۸ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ق.ظ)naiad نوشته شده توسط: منم خیلی دوست داشتم که امسال دریکی از دانشگاه های تهران قبول شم.ولی با این وضع وشرایط سختی که دارم نمیدونم چیکارکنم.احساس میکنم خیلی کم اوردم.خیلی سخت تومحیطی باشی که همش غم وغصه وناراحتی باشه وتوهرچقدرم سعی کنی نتونی از ش خودت نجات بدی.الان موندم چیکار کنم تواین فرصت کم چیکار کنم. ایا هنوزم میشه معجزه کرد ایا مغز ادم بااین همه غم وغصه میتونه خوب کارکنه واقعا سخت روهرصفحه یه ساعت وقت بذاری وخودتم ندونی چی خوندی.خواهش میکنم برام دعا کنید بتونم.قلبم داره از غصه میترکه.من به این قبولی واقعا نیاز دارم
یه توصیه دوستانه بهتون میکنم
اگر میخواید موفق بشید از دو کار دوری کنید: ۱/ دنبال توجیه برای عدم قبولی گشتن ۲/منتظر معجزه بودن
شاید حرفام به نظرتون تلخ بیاد اما من هم برای کنکور لیسانسم تو شرایط سختی بودم که کاملا میتونستم قبول نشدن خودم رو باهاشون به صورت خیلی منطقی توجیه کنم. اما تصمیم گرفتم چشمم رو روی همه چیز ببندم و فقط و فقط تلاش کنم.
اگر محیط اذیتتون میکنه از کتابخونه یا اتاق مطالعه دانشگاه ها استفاده کنید تا توی جو درس خوندن قرار بگیرید. آزمون های آزمایشی سال های قبل به وفور در مانشت هست اونها رو به صورت هفتگی مرتب کنید و برای خودتون هدف بذارید طبق برنامشون درس بخونید و آخر هفته اون آزمون رو بزنید و رفع اشکال کنید. اگر فکر میکنید زمان کمی دارید حتما آزمون محور عمل کنید نزدیک کنکور هم تست های چند سال اخیر رو کار کنید. با تلاش حتما موفق میشید (اگر جمله آخرم حمل بر دروغگویی نشه :دی )
شما تلاش کنید و نتیجه رو بسپرید به خدا مطمئن باشید معجزه هم خودش رخ میده