(۱۱ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ)سعید زارع نوشته شده توسط: شاید الان تو این دوره برای خوندن ارشد بع درد جایی نخوره ولی اگه بیشنیو حسابی بخونی که تهران قبول شی مخصوصا شهرستانی ها ( یکیش خودم ) میتونه کلا مسیر زندگی رو عوض کنه ... هیچی مث محیط تاثیری روی عملکرد و تصمیم ات نمیذاز یه وقتی یه چیزی حتی یک ثانیه مسیرت عوض میشه حالا توی دانشگاه خوب بااشی همه فرصت های خوب واست ساخته میشه کافیه فقط انسان ازش بهره بگیره
شخصا خودم ارشد یع پلی توی زندگیم میبینم ولی حتما باید براش سختی های زیادی هم کشید پس میتونه ارشد یه فرصتی باشه برای اونایی که بع دنبالش هستن
منم یه همچین فکری و دلیلی دارم واسه خودم
نمیدونم تا چه اندازه درسته
(۱۱ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۷ ق.ظ)Itstudent87 نوشته شده توسط: دوست عزیز،تغییر مسیر زندگی نباید وابسته به تهران قبول شدن یا محیط باشه!
تغییر باید از درون شروع بشه و ازین حرفای شعار گونه که تا خودتون لمسش نکنید،هزار بار گفتن من و امثال من به هیچ کاری نمیاد.
منم شهرستانی بودم،شاید به جرات بتونم بگم بدترین شهرستانی که بتونی تصور کنی از لحاظ شغل و درآمد و محیط فرهنگی و و و ...
اما تهران هم قبول شدم!
ولی باور کن اون آرمان شهری که فکر میکنی هیچ جا نیست.آرمان شهر ما درون ماست.خود ماییم.
ببینید وقتی تهران قبول میشید بالاخره میری دانشگاهیی که استاد بار علمی بیشتری داره
امکانات بیشترن
از همه مهم تر تموم بچه ها به نوعی قوی هشتن اونجا
همه اینا بعث میشه تلاش کنی و انگیزت بیشتر شه برای کار و درس و اینا
بحرحال اون طرز فکر دانشجوها هم تاثیر داره و میفهمی اونا چی میخوان و دنبال چی میرن
شاید جرقه ای واسه تو شد