۱- یه یک کلاس ورزشی برو . بعد از ۱۰ جلسه می بینی که ورزش هم روی بدنت اثر گذاشته هم روی اعتماد به نفست - ورزش کردن بی نتیجه نیست پس درس خوندن ( به صورت جدی و مداوم) هم یک روزی نتیجه خودشو می ده- پس درس خوندن در کنار تفریح
۲- برا هممون پیش امده که تو دانشگاه ۵ دقیقه قبل از امتحان یک کتاب ۵۰۰ صفحه ای !رو دور کنیم و از خدا ارزو کنیم که کاش ۲ دقیقه امتحان دیرتر شروع بشه تا بتونیم چند تا فرمول بیشتر رو حفظ کنیم. الان ۶ ماه تا کنکور مونده پس از وقت استفاده کنیم.
۳- به قول یکی از دوستان وقتی لیسانسمو مسخره می کنن یا حتی با لیسانسم کار هم پیدا نمی کنم میفهمم که تنها کار همون ادامه تحصیبله
۴- بچه ها گفتن. امیدوار شدن اسونه اما مهمتر از اون ناامید نشدنه نباید انگیزه از دست بره باید مداوم بخونی.
من یک عکس تو نت دیدم که همیشه یادم می یاد و به یاد دوره های اموزش می یوفتم که گزروندم اما هیج وقت به کارم نیومدن. در یک قدمی موفقیت دست از کا ر نکشید.البته ما اینجا نمی خوایم دزدی کنیم می خوایم درس بخونیم!!! من خودم بیشتر از همه به امید احتیاج دارم . سعی کردم اون چیزایی که خودمو انگیزه می دن برای شما بگم. خدایا به هممون کمک کن.البته شما گفتی یک جمله من یک عریضه نوشتم