(۰۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ب.ظ)مهران ۱۲۱ نوشته شده توسط: (05 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۰ ق.ظ)Densike نوشته شده توسط: (05 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۰ ق.ظ)مهران ۱۲۱ نوشته شده توسط: سلام دوستان راسته که میگن تو سوالات ارشد امسال ای تی ۳ تا از سوالای شبکه و یک سوال هوش (هرس آلفا بتا) فاقد جواب صحیح است؟
میگن دکتر طرقی حقیقت نظرش اینه و گفته که حتما اعتراض بدید . اینجوری زحمات خیلیا هدر میره!!!
نظر شما در این مورد چیه؟
میشه صورت ۳ تا سوال غلط شبکه رو برام بفرستین ؟
سوالات ۵۷ و ۵۸ و ۵۹ که دکتر حقیقت پاسخهای صحیح رو به بچه ها داده بود واسه سازمان سنجش بفرستن.
(۰۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۵۱ ق.ظ)good arman نوشته شده توسط: نه تنها اون سه تا بلکه دو سوال مهندسی نرم افزار خارج سر فصل بود
الگوریتم یک سوال گزینه غلط داشت البته ساختمان هم غلط داشت علاوه بر سختیشون
سوال کوله پشتی با دقت ووسواس بهش دقت کنید غلط بود کلیدش
شبکه سه سوال غلط
سیستم یه سوال دو کلیدی
هرس هم یه دونه
پایگاه هم یه دونه
معماری هم یه دونه
سرجمع ببینید اینهمه سوال چقدر در رتبه هر فردی تاثیر خواد داشت با توجه وسنگینی سوالات امسال در هر درصدی رتبه های خیلی از افراد جابه جا میشه
نتیجه اینکه بنظر من کنکور نصفش شانسه به جز افراد نابغه سطح خیلی بالا
امسال دیگه با این سوالات سنگین و اینهمه سوالات غلط و مورد دار خیلی شانسی تر شد
ضمنا تنوع سوالات در درسهای مشترک اصلا نداشت
ولی من امسال واسه مهندسی نرم افزار کتاب اسلام ناظمی رو که منبع هست خوندم همه سوالا رو از اون کتاب داده بودن هیچ کدوم از سوالات خارج از سر فصل نبود من ۵ تا رو درست زدم!!
به نظرتون سازمان این همه سوال اشتباه رو چیکار میکنه ؟ من از قبولشدگان سالهای گذشته شنیدم که فقط نهایتش ۱ یا ۲ سوال حذف میشه به بقیه اعتراضات اهمیت نمیدن!
=====================
دوست عزیز اولا سوال ۵۰ و ۵۴ ت و سر فصل نبود مهندسی نرم
تیم های مدیرتی اقای مانتی تو ویرایش ۵ بود ۲۰۰۴ بعدش در ویرایش های بعدی حذف شد
گزینه دو سه سوال ۵۰ خارج سرفصل
اگر هم اورده چرا وزارت علوم میگه نسخه اخر؟ تناقض در سوال
طبق ویرایش ۵ هم تیم مدیریتی الگوری باز دقیقا معادل cd هست چون cdهم مثل الگوی باز کنستانتین بین ا بین cc ddهست
ضمنا کی گفته کتاب اقای اسلام ناظمی مرجع هست؟
به ما که گفتن پرسمن مرجع هست البته کمی سامرویل..
سوال ۵۴ هم به همین صورت
البته طراحان پولدار محترم انقدر مشغله و اوضاع مالی خوبی دارند به خودشون اجازه نمیدهند ۲ساعت سوال طراحی کنند ۵سوال از فصل ۲۷ ۲۶ ۲۵ پرسمن بود که میشد ۱۱ ۱۳ پارسه یا ۱۰ مدرسان....
به هر روی بهتره با انصاف صحبت کنید
تمام بچه هایی که عمیق و درست خونده ان اگر نگم ۹۰٪ بچه های ایتی از کنکور امسال بخصوص مشترک مینالند شما با چه منطقی میفرمایین؟
تک به تک باهاتون حاظرم بحث کنم
سوالات مشترک غلط دار مورد دار زیاد داشت بنظرم من حداقل ۷ موردش مشترک
بعلاوه بسیار سنگین وسخت بود بسیار زمانبر
عدم تنوع موضوعی ما در هر درسی ۶سوال داریم کم شانسی هست که با عدم تنوع موضوعی بدتر ه مشد
نهایتا خود طراح هم قول بهت میدم سوالاتو عوض کنیم با همین سبک قول میدم نتونه ۲۴ دقیقه بیشتر رتبه های برتر بزنه
در کل نمیخام توجیه کنم من نظرم این سوالات واقعا ناجوانمردانه بود