(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۵۹ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: (23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۵ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: (23 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۲۱ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط: چرا با رتبه یک هوش بهشتی رو انتخاب کرده؟
چون بهشتی بهترین دانشگاه ایرانه...
فقط کسایی که دانشجوی بهشتین میدونن من چی میگم و به چه دلایلی این حرفو میزنم.
ایشون کارشناسی اینجا بود و چون نتونست دل بکنه ارشد هم همینجا موند.
میتونید بدون تعصب ترتیب این سه تارو بگید
بهشتی، علم و صنعت ، تربیت مدرس
من واقعا اعتقادم اینه که بهشتی بهترین دانشگاه ایرانه، باور کنید اینو کاملا جدی گفتم. شاید فک کنید که چون دانشجوی بهشتی ام اینو میگم. اما من قبل از اینکه بیام اینجا بارها اینو گفتم. تو همین مانشت پست هام هست. تو همشون گفتم اگه رتبه ۱ هم بیارم میرم بهشتی. دوستان قدیم مانشت اونایی که منو میشناسن همشون شاهدن که من فقط واسه دانشگاه بهشتی کنکور دادم. و خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم رتبه ۱ هوش هم همینجا رو زد. ایشون هم تفکراتش مثل من بود.
اینکه دلایل این حرفام چیه بحثه خیلی طولانیه و ممکنه باعث بحث بشه و الانم وقت مناسبی نیست. اما نظر خودمو بهتون میگم، بهشتی و دانشگاه تهران با بقیه دانشگاه های کشور بسیار متفاوتن و خیلی جلو ترن. شاید ۱روز وقت کردم و تمامی دلایلش رو براتون گقتم.
علم و صنعت و تربیت مدرس هم جفتشون عالین، اما اینکه کدومشون بهتره رو باید از بچه های خودشون بپرسید. بستگی به رشته هم داره البته. تو هوش علم و صنعت خیلی خوبه