(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۴ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: درود
کتاب مجموعه تست پوران نخرید که ارزش هزار تومن هم نداره چه برسه به سی چهل تومن ! همش غلطه
Sent from my iPad Air
چقدر تقابل آرا زیاده !!!! من با جمع بندی که از نظرات دوستان داشتم روز یکشنبه اینترنتی کتاب پوران رو خریدم.
اما هنوز دستم نرسیده متاسفانه
کلا این موسسات و انتشارات فقط به فکر منافع خودشون هستن ...
مقصر خودمم دیر شروع کردم تست زدن کلی رو و دیر به مزخرف بودن کتاب پارسه پی بردم.
انتخاب بین نصیر و پوران هم انتخاب بین بد و بدتره فکر کنم یه جورایی. نصیر که اصلا خرید اینترنتی نداشت. یکی از دلایل اصلی انتخاب پوران همین خرید اینترنتیش بود که البته هنوز هم در انتظارم.
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۵۲ ب.ظ)tondar.sal نوشته شده توسط: یه مشکلی ک دارم اینه که وقتی تست میزنم اگر به جواب نرسم یا. ب جواب شک دار برسم دیگه نمیتونم توی اون درس یا مبحث تست بزنم کسی هست این مشکل داشته باشه؟؟؟طبیبان پشت و کنکوری چی تجویز میکنید؟؟؟
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۲:۱۵ ب.ظ)Tehran_95 نوشته شده توسط: من از امروز به طور جدی شروع کردم به مرور نهایی و حل کنکور های سال قبل
میشه بپرسم جدی یعنی چجور و مرور چجور انجام میدین وقتی درسی بخونید که همش یادتون رفته حتی فرمول هاش؟؟؟؟؟؟
آقا من یه سر رسید دارم تو هر ماهش اومدم خلاصه و نکات و فرمول های یک درس رو نوشتم.
البته اومدم سیستم عامل رو خلاصه برداری کنم، ... احتمالا خودتون حدس میزنید چی شد !!! کار به سه ماه داشت میرسید!!!
دقیقا این مشکل من هم هست ... از تست زدن میترسم ... وقتی یک تست غلط میرنم یا بلد نیستم میگم پس خوب نخوندم دوباره میرم سراغ کتاب. دلیل این مشکل برای خود من اینه که تو زمستون تست مبحثی کم زدم. مثلا فصل زمانبندی سیستم عامل همه تست هاش رو زده بودم و الان دیگه زیاد باهاش مشکلی ندارم و فقط یه بار سریع مرور کردم. اما هر مبحثی که نتونستم کامل ازش تست بزنم الان داره خودشو نشون میده.
من الان منتظر اون کتاب کنکور مسخره هستم که دستم برسه و کنکورهای سال قبل رو بزنم. هر تستی که نتونستم بزنم برم اول برم سراغ خلاصه هام (در صورت وجود!!!) اگه باز هم نتونستم بزنم برم سراغ کتاب و بعد از حل کردن و یا در بدترین حالت دیدن حلش نکته ش رو به آخر خلاصه هام اضافه کنم ... این برنامه شخصیمه ...
نمیدونم چرا مثل سالای قبل بچه های تجربه هاشون و برنامه ها شون رو به اشتراک نمیذارن ...
تاپیک جمع بندی که جوون مرگ شد !!! ایده های همدیگه رو بدونیم خیلی کمک میکنه به هممون.