(۲۴ دى ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ)ele نوشته شده توسط: سلام .دوستان من مهندسی نرم افزار پارسه رو دارم میخونم احساس میکنم هیچی نمیفهمم ازش .خیلی خلاصه گفته. درسای دیگه رو خدارو شکر خوب پیش میرم اما نمی دونم چرا از این مهندسی نرم خوشم نمیاد اگه پیشنهادی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید
==============
واله بخدا فعلا بهترین کتاب همین پارسه هست
شما چون این درس رو دوسش نداری جذبش نشدی
اول کار یه دور بخونش عمیقم بخوندور بعد که خوب خوندیش تست بزن و اخرش خلاصه و نکته بردار اصولا وقتی نکته برمیدارن که مسلط شده باشه ادم نه اول کار
بعدشم جزوه خلیلی فر رو بخرید وبخونین من خریدم ۲۹ خیلی هم گرون بود
البته پی دی اف شم دار مبخاین اینجا میذارم اونا مال سال قبله و یه کمی تغییر کرده البته ۲فصلشو نداره از ۱۰تا
خلیلی نرم افزارش عالی
همه چیز هم سلیقه اییو نسبی مثلا اقای denskeرتبه ۱۰ سال قبل که معجره کرده و دمش گرم اصلا از خلیلی راضی نیست اما من وقتی جزوشو سومین بار میخونم لذت میبرم عالی گفته بجان خودم
شما این دوتا پارسه وخلیلی رو بخون اگر عمیق خوندی زیر ۴تا زدی بیا هرچی خاستی بمن بگو
و خلاصه مطلب اینکه تمام کتابهای کنکوری یه سطح هستن بخدا همشون یه سطح هستن با کمی اختلاف
این تویی و منم که باید بخونیمشون وسختی رو بکشیم ویاد بگیریم نه کتاب ویا نویسنده
اما با درس ارتباط برقرار کن
اگر توی نر م امتیاز نگیری میخای تو داده الگوریتم که رقیب های قلدر نرم هستن از توا م بیشتر میزدن تست بزنی؟
زیر ۳تا تست از درس نرم افزار بزنی ببخشید شکست میخوری تو کنکور مگر شبکه وگسسته قوی داشته باشی
==============================================================
راجع دوستمون که میگفت هوش بذارم کنار به هیچ وجه نذارید اگر فقط هوش دوست دارید چون من یه هفته هست سیستم وشبکه میخونم و ۱۱۲ روز تا کنکور روزی ۱۰ ساعت بخونی میشه کوه رو جابه جا کرد
===================
و راجع زبانم عرض کنم در گرایش نرم هوش و معماری امسال و سال قبل مهمترین درس بدون شک اول زبان از لحاظ امتیازی بعدش هم گسسته
چرا چون گسسته کلید همه درسهاست
و. زبان ۱/۶ نمر هکل مجموع ضرائب
این دکتر زارع که تو کانال صداشو میذارن ومنم اسم نمیبرم چه کانالی اگر کفر نباشه خدای ربان هست
واقعا کمکتون میکنه
سه شنبه هم کتاب ردینگش اومد بیرون
شما جلد اول لغاتشو و سوم ردینگشو بخرید بخونید و البته جزوه اکسترا شو که من الان اینجا میذارم این جزوه اکسترا که الان میذارم
بخونیدش سال ۸۹ نوشته
اما فکر میکنی حس میکنی اینو از کنکور نوشته درحالی که اینطور نیست کنکور براساس این نوشته شده دلیلشم اینه که دکتر زارع شاگرد دکتر فرهادی و اگر اشتباه نکنم گرزابادی ... طراحان سوال دانشگاه تهران هست و ضمنا رتبه یک دانشگاه تهران عضو کانون نخبگان............
زبانو از دست ندین منکه قو ی نیستم ۲۰درصدم بیشتر نیمزنم اما زبان ایتی اهمیتش خیلی کمتره بعدشم من توی معماری و مدیریت جبرانش میکنم والبته مشترکم قویه اما بچه های نرم اگر زبان زیر ۲۰ بزنن خودکشی کردن اگر دانشگاه های تهران میخان.
کار نشد ندار ه همین دوستمون اقای denske الگوری من هست از شیمی اومده شده ماشاله ۱۰ شبکه به این میگن معجزه
از همین امروز با خودتون عهد ببندین ۱۱۲ رو خودتونو به حد مرگ بکشین و یه عمر ثمره تلاشتونو بگیرن
ببخشید زیاد صحبت کردم من این pdfرو میذارم هم خلیلی هم دکتر زارع تاکید اکید میکنم زبان اینو کامل بخونید با لغات سالهای قبل چک کنید نتیجه شو خودتون تشخیص میدید
ببخشید حجمش زیاده ضمیمه نمیشه
من چجوری این زبانو برای ملت بذارم ومهندسی نرم رو؟
نشد بجاش به فایل قبولی ها رو گذاشتم اپلود سنترها هم داغونن که
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
البته عرض کنم جزوه زبان کامل نیستا این ۱/۴ مشه
من سرعتم خیلی کمه و همه نرم هم نمیشه گذاشت یه فصلشو میذارم
هوش هم یه نفر داوطلب پیدا بشه من بهش بدم بیاد همشو اپلود کنه ملت استفاده کنن من سرعت اپلود و دردسراشو ندارم