(۲۲ دى ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ ب.ظ)آسمان ابری نوشته شده توسط: بچه ها می شه به این صحبتی که من می کنم منطقی جواب بدین
می دونم بارها و بارها شده پرسیده شده جواب داده شده
خیلی ها در این فروم می گن کتاب راهیان ارشد هوش رو نخونید غلط داره نویسنده اش دکتر نیست و.....
حالا اگه کسی کتابش رو تهیه کرده و قبلا فصل هاشو خونده و جاهای مهمشم خط کشیده و نمی خواد کتابی دیگه بخره ایا غلط هایی که دوستان بهش اشاره داشتن تویه متنش هست یا در دادن جواب به سوالاته ایا می شه به متناش اعتماد کرد و جواب هایی که داده با یه کتاب دیگه که اونم قبلا داشتم فکر کنم انتشارات "ارشد سازه سپاهان" مقایسه کنم به نظر شما می شه با همین کتاب کل مفاهیم هوش رو یاد بگیرم؟
سلام
قطعا مفاهیم مشکل ندارین
دقیقا جدال سر حل مسایل هست ! مفاهیم که همه از کتاب راسل نوروینگ اون چیزی که هست اینه که کتاب مرجع راسل خیلی تمرینات خاصی نداره که شما مثلا بری اونو حل کنی جا بیوفته واست تو مسایلی که باید الگوریتم که گفته شده رو رو مسایل پیاده کنی راهیان ی جاهایی بیراهه رفته! من کتابم واسه چاپ امساله تو مفهوم من مشکل ندیدم مقایسه کردم با نصیر ولی تست چرا (جواب درسته ولی راه
)...
من کتاب نصیر رو دارم
تقریبا تمام مطالب مهم و نکاتی که تو تمرینات کتاب نصیر هست را اورده این کتاب راهیان
ولی بعضی سوالات ارشد رو با اینکه نکتشو گفته تو متن ولی تو تست رعایت نکرده
مثه سوالات جستجوی آگاهانه یا مثلا سوال ارضای محدودیت ، مثلا گفته که باید از صف استفاده شه ولی حل سوال به صورت درختی و اصلا معلوم نیست چطوری ی دفعه به جواب رسیده ! کلا ی جوری پیچونده جوابو ، بعضی سوالاتم من از کتاب نصیر میدیدم بهتر بود (ولی خود نصیر سوالات کمی رو از کنکور حل کرده )
تا اخر عامل منطقی خوندم خودم بقیشو چک نکردم!
من کاری که کردم واسه این فصل هایی که سر حلش خیلی بحث هست از فیلم های رهنمون استفاده کردم هم تو مانشت هست هم سایت های دیگه
کاملا شفاف گفته چطوری حل میشه البته تست های کمی از هر مبحث حل کرده ولی خب واسه فهمیدن و درک خوب کافیه