(۰۸ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۲۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: ایدهها خوبه، به هر حال به مرور می فهمیم که بهترین انتخاب چیه. اگه دوستان رو سطح بندی کنیم یه جورایی ظلم کردیم، چرا که قراره این کمک پنهان و اختیاری باشه.
راستش این روزها خیلی خیلی وقتم پر شده و نمی تونم خیلی مباحث جدید رو باز کنم. اما سعی می کنم که از مشغولیات کاهش بدم و بتونم گسترش بدم اون رو. به هر حال این سایت متعلق به همه دوستان هست و ایده های نو رو همه استقبال می کنند. چیزی که من دوست دارم گسترش پیدا کنه توی سایت مباحث علمی در مورد مقاله و شیوه های نگارشش هست. به نظرم این بخش از زندگی دانشجویی خیلی مغفول مونده و می شه یه کارهای مناسبی در این زمینه کرد.
در مورد جزوه، من همیشه گفتم که جزوه رو مناسب نمی بینم. حتی واسه این بسته هم هنوز شک دارم که جزوه مناسب باشه. جزوه خیلی از جزئیات مهم و ضروری رو حذف می کنه و تنها اتکا به اون خوب نیست.
شاید بیشتر منظور من از جزوه اسلاید های ارائه شده توسط اساتید و پی دی افها باشه ببینید الان اگه یه سری تو ایترنت بزنید سایتی که به دقدقههای بچهها در مقاطع بالا بپردازه نیست یا من ندیدم یا خیلی کم کار شده دکتر من به نظرم درسته که کمکها صورت مخفی بودن خوبه اما شاید وقتش باشه یکم از دید هایی به جز دانشجویی هم به مسئله نگاه کرد در سایت هایی که در همین زمینه فعال هستن وپارسال به صورت مرجع برای دوستان بود وامسال تبدیل به تالار شده راهکارهایی برای
جلوگیری از ترافیک برقرار کردن که اعتبار دوستانی که زیاد فعال نیستن مسدود میشه خوب شاید اونا
برای اینکه به حدی نرسن که ترافیک زیاد نشه و مشکلات بعدی دارن این کار رو میکنن و به نظرم شاید درست باشه ولی خوب یه بدی اون اینه که شما یا مجبوری دوباره عضو بشی یا در کل بی خیال میش ی
اما همین هم باعث میشه که دسترسی محدود بشه اما خوب هر چیزی بهایی داره اگه می خواید
دسترسی آزاد باشه بایستی هزینهها از جای دیگه ای مث تبلیغات تامین بشه که شما زیاد موافق نیستی اگه نه پس باسد یه چیر هایی رو تحمل کدش دیگه یادمون باشه هر چیری بهایی داره
آزه خوب می دونم شما اهداف خیلی آرمانی در ذهن خود دارید اما این اهداف واقعا همیشه به راحتی
تامین شدنی نیستن شاید دید تجاری داشتن زیاد درست نباشه اما فکر نمی کنم اگه یه مقدار
سطح امکانات سایت بالاتر بره (حالا نه صرفا جزوه و امثالهم بلکه مباحثی همانند همان مقاله وواقعاچیز هایی که شما تجربه کردید )یه ماهیانه کم در حد ۱الی ۵ هزار تومن زیاد باشه .می شود بخش هایی نیز به صورت رایگان باشه . در ضمن اگه شما یه بخش داشته باشید به عنوان کمک به مانشت که صریحا شماره حساب در اون قرار بدین بالاخره خیلی از دوستان هستن که به مقاصد خیر مثل شما فکر می کنن اما به دنبال جایی میگردن اما این اختیاری باشه هر کی خواست وتونست.آقای تنهایی دوستانی مثل شما که در دانشگاههای دولتی بودهاید وشاید همه چیز همیشه برایتان رایگان بوده شاید پذیرفتن این مسئله سخت باشد اما بالاخره این بحث کنکور است وخوب بالاخره حتی با کمترین هزینه اما خرجهایی دارد در مورد بسته مانشت چرا نا امید شدهاید خیلی از بچهها هستن که واقعا به این منابع نیاز دارن (البته من خودم رو نمی گم چون من منابعم کامله و از نظر مالی هم توانایی تامین دارم )اما می دانم دوستان زیادی هستن که تهیه این همه جزوه مفید با مبلغی در حد ۱۰ هزار تومن برایش ممکن است این مبلغ برای سپردن کار به دانشجو یا حتی خیلی از دوستانی که آنها هم محتاج کار ودرآمدی هستن فکر نمی کنم دور از ارمانهای انسان دوستانه شما باشد البته از حرفهایم عذر می خواهم اگر به کسی توهینی کردهام اما به قول یکی از دوستان اینجا آرامش دهنده وتکیه گاه خیلی از بچه هاست
میدانم وباز هم میدانم که همه دوستان می دانند که یک دانشجوی دکترا آن هم متاهل چه مسولیت هایی دارد اما ما همه دوستان شما میدانیم شما اگر روز اول اینجا را بنا نهادید با چه نیتی بوده اما شما نا امید نشوید اما به دلیل مشغله می تونید از دوستان کمک بگیرید وطرحهای کوچک این چنینی وبسیاری طرح های دیگر که نمونه هایش را قبل ترها خدمت شما عرض کرده بودم عملی هستند اما با هزینه ای کم و منصفانه که به دوستان هم فشار نباشد بسته ای که فقط یه جزوه همراه با صدایش بیش از ۳۰۰ هزار تومن قیمت دارد عرضه با قیمت۱۰ الی ۱۵ هزار تومن اگر کمک نیست پس چیست؟