(۳۱ شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۳۱ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: یه روز کاملاً بی خود! امروز رو دقیقاً می شه به این نام اسم گذاری کرد. از فرط خستگی های دیروز دانشگاه نرفتم!، پروژه دکتر میریان رو کاملاً پیچوندم، پروژه دانشگاه علوم پزشکی رو هم که خیلی وقتهاست پیچوندم. تنها کاری که کردم این بود که چند تا هاست رو ببینم و در آخر هم به هیچ نتیجه ای نرسم. توی تصمیم گیری در زمینه هاست مانشت موندم. نمی دونم تا سال دیگه آیا ترافیک سایت حفظ می شه یا کمتر و بیشتر می شه. این ماه ترافیک سایت به کمتر از ۱۰۰ هزار جهانی رسیده و سایت alexa داره ما رو به رسمیت می شناسه
تو فکر فرو رفتم که هزینه های سایت رو چه طور تامین کنم. پرداخت پول از طرف کاربران کار پسندیده ای نیست و من مخالف اون هستم. این کار ممکنه که برخی شبهات پیش بیاره. پس این راه حل رو کنار می گذاریم. یه راه حل دیگه استفاده از اسپانسرهای خارج از سایت است. در این صورت مجبور می شیم که تبلیغات تامین کنندهها رو توی سایت قرار بدیم که آزار دهنده خواهد بود. راه حل دیگه گرفتن تبلیغات به صورت مستقیم از جاهای ذی نفع هست که با توجه به رتبه سایت و ترافیک اون فعلاً برد خاصی نداره. کلاً من میانه خوبی با تبلیغات چیزهایی که بهشون اعتقادی ندارم، ندارم. توی مدت محدودی که تبلیغات یکی از موسسات تازه تاسیس رو هم گذاشتم کلی معذب بودم.
خدا رو شکر انجمن راه افتاده و دوستان فعال شدن. اگه می بینید که من کمتر به موضوعات پاسخ می دم به این دلیله که دوستان بهتری که تجربه تازه تری دارند توی سایت هستند و کمک می کنند. خدا خیرشون بده. من الان توی فکر هستم که بخش های مغفول سایت رو فعال کنم. به نظرم درس به تنهایی آدم رو خسته می کنه. دادن مقاله و استرسهای زمان اعلام نتایج، خاطرات دانشجویی و این قبیل مسائل می تونن روحیه یه آدم کنکوری رو تقویت کنند. همه تلاش من اینه که بتونم جو دانشگاه های بزرگ و برتر ایران رو با دوستانی که بی بهره بودن از اونها تقسیم کنم. من موفقیت در کنکور رو تا حد ۶۰ به درصد خوندن می دونم و بقیش رو مسائل روحی و روانی و محیطی می دونم.
من هیچ وقت نمی تونستم تصور کنم ۸۰۰ نفر دوست داشته باشم! واقعاً عالیه و بهش افتخار می کنم. یاد خاطره ای افتادم، نمی دونم قبلاً تعریف کردم یا نه، رفته بودم یکی از کنفرانس های کامپیوتر و دوست خاصی رو جز بچه های شریفی نمی دیدم. خودم رو به برخی از دوستان سایر دانشگاهها معرفی کردم و بعدش کاملاً متعجب شدم!! همه اون جمع دوستای مجازی من بودن، صمیمی مثل دوستای بچگی
شاید بشه یه طرحی گذاشت برای کسب درآمد در سایت مثلا در سایت کلاس مجازی برگزار بشه
یه سری جزوات و یا سی دی آموزشی و....
ببینید آقای تنهایی خوشبختانه مشکل شما جوری هستش که من فکر میکنم چون اکثر بچهها کارشون در همین زمینه باشه میدونن و درک می کنن شما می تونید برای نگه داریاید سایت یه
ورودی خیلی جزیی با توجه به تعداد قرار بدین در حد مثلا چند هزار تومن من فکر نمی کنم مبلغ زیادی
باشه و البته از دوستانی که استفاده کننده هستن و همچنین در مورد کلاسهای مجازی میشه از
دوستانی که نتیجه گرفتن استفاده کردش یه مبلغی باشه که همه بچهها بتونن استفاده کنن
و همچنین باید یه مبلغی برای دوستان مدرس باشه و مبلغی برای نگه داری سایت اگه تعداد بچهها ی
شرکت کننده زیاد باشه میشه هم به همه این اهداف رسید باز هم تصمیم گیری با خودتون هست
میشه کمک کردن رو گذاشت برای دوستانی که خودشون میتونن اما اگه تعداد زیاد باشه شاید
یه کاریش بشه کرد اما نظریه برگزاری کلاس مجازی شاید بهترین باشه خحالا شاید مشکلاتی هم داشته باشه مث اینکه بچهها به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارن وغیره اینا دیگه شرایط بچه هاست
شما میتونین تصمیم بگیرین ولی به نظر من شاید انجمن هایی مث برنامه نویس الگوی خوبی باشن چ
اگه قرار باشه اینجا اونقدر بزرگ بشه شاید واقعا نیاز به مدیرانی داشته باشه که در تماس با عم وهماهنگ با هم باشن شما میتو نید از این نیروی عظیم گروههای برنامه نویسی و...
هم ایجاد کنید که شاید به پروژه هایی رو برداشت وخیلی کارای دیگه اما همه اینا نیرو می خاد و شاید به قول شما پول اما خیلی کارا میشه کرد چون این ۸۰۰ نفری که شما می بینید شاید حیلیها
نیروهای متخصص این رشته هستن که میشه از نیرو وتخصص اونا استفاده کرد اما این نیرو مدیریت میخاد میتونید کلاسهایی که ذکر کردم رو در زمینه های مختلف باشه برنامه نویسی -شبکه یا کلاس آمادگی برای ارشد وبردش توی همین مجازی بودنش هست یه کارنویی هست و من تا حالا در حداقل زمینه هایی که گفتم خودم ندیدم البته سایت برنامه نویس در دست اجرا داشته اما تا حالا کاری نکرده
اگه شما بتونید اولین مکان باشید مطمئنن بسیار طرفدار خواهد داشت شاید یه بستر خوب باشه برای ایجاد کار برای خیلیها و یاد گرفتن یه تکنولوژی یا استفاده از یه کلاس آنلاین برای ارشد در هر صورت اینا همش پیشنهاده راستش وقتی دیدم که شما بخشی ازمشکلاتتون رو اینجا نوشتید بر خودم واجب دونستم در حد خودم اگه چیزی به ذهنم میرسه بگم چون شما خیلی جاها به همه ما کمک کردین
در هر صورت ببخشید شاید زیاده روی کردم موفق باشید برادر .